Background adbanner
calendar

Ponedeljak 26. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA ILIĆ NEPREPOZNATLJIVA! Preterala sa korekcijama? Svi se pitaju “ŠTA JOJ JE SA USNAMA?” HANKA PALDUM DVA PUTA DOŽIVELA KLINIČKU SMRT! Pevačica prošla kroz pravi pakao, porodične tragedije su se nizale HAOS U NAJAVI! MIONA SE BRUTALNO OBRATILA ANITI! Stanojlovićevoj neće biti dobro, evo šta joj je poručila OVI HOROSKOPSKI ZNACI NEVEROVATNO PRIVLAČE NOVAC! Poznati su po svojoj izuzetnoj radnoj etici i posvećenosti UČESNIKU RIJALITIJA PRETILI SMRĆU?! Raskrinkani jezivi detalji, upućivali mu stravične pretnje, obelodanjene poruke JELENA OTKRILA DA LI SE PLAŠI ZA SVOJU BEZBEDNOST! Evo u kakvom je stanju sada, procurila njena fotka! “ODUZELE SU MI SE OBE RUKE” Hitna operacija Izvorinke Milošević, doktori otkrili da boluje od ove bolesti EVO ŠTA JE “UŽARENA LOPTA” KOJA JE SNIMLJENA NA NEBU! Hitno se oglasili stručnjaci ZAPALILI DRUŠTVENE MREŽE, FANOVI U TRANSU! Tea Tairović u zagrljaju najveće bugarske zvezde (FOTO) UROŠ STANIĆ U STRAHU ZA ŽIVOT NAKON ŠTO JE PRETUČEN! Ima teške bolove, ne može da dođe sebi OČEKUJU NAS GRMLJAVINSKE OLUJE SA GRADOM I PLJUSKOVIMA! Evo kad nam sledi zahlađenje MELINA DŽINOVIĆ OTIŠLA IZ SRBIJE! Preselila se na Azurnu obalu, ovo su svi detalji njenog novog života JEDNA STVAR GOVORI MNOGO O BOLESTI! Ovo su simptomi raka pluća koji se javljaju kod nepušača HIT! Bivši rijaliti učesnik u NESVAKIDAŠNJOJ AKCIJI! “Ima posla ko hoće da radi!” Ovakvog Baneta Đokića još nismo videli! (FOTO) OBRT U SLUČAJU DANETA GORŠTAKA I NJEGOVE SUPRUGE! Član porodice se hitno oglasio: “Nisu bili venčani….” IZNEO ŠOK DETALJE GRAĐANI UZNEMIRENI! Užareni objekat pada ka zemlji, neobična pojava na srpskom nebu

HANKA PALDUM DVA PUTA DOŽIVELA KLINIČKU SMRT! Pevačica prošla kroz pravi pakao, porodične tragedije su se nizale

Objavio: RHT
25/08/2024 11:58 PM

Hanka Paldum dva puta doživela kliničku smrt

Photo: M.M./ATAImages

Hanka Paldum dva puta doživela kliničku smrt

Pevačica Hanka Paldum imala je tešku sudbinu u kojoj je ne govori često, ali je ipak smogla snage i jednom prilikom ispričala kako je krenula put muzike, ali i šta joj se dalje u životu dešavalo.

Hanka Paldum potiče iz Čajniča u kom je pokazala svoje prve afinitete prema muzici, a u tome je najveću podršku imala od svog mlađeg brata Smaila.

Iz rodnog mesta se Hanka sa porodicom preselila u Sarajevo, gde je krenula u srednju školu, a kako na njenu lepotu niko nije ostao ravnodušan, Hanka je bila na meti udvarača. Međutim, njeno srce osvojio je njen drug.

– Mladost i tinejdžerski dani period su kada se bude ljubav i prve emocije. Imala sam simpatije, a uvek su me privlačili fini i kulturni momci koji su po nečemu odudarali od okoline. U to vreme nije bilo pristojno javno ispoljavati emocije jer bi nas obuzimali stid i sramota. Bilo je dosta momaka koji su pokušavali da me osvoje i koji su bili zainteresovani za mene, ali ja sam ih izbegavala jer sam se plašila ljubavi, znajući šta ona sa sobom nosi. Moj prvi momak bio je zapravo moj muž, s kojim sam se u početku samo družila – pričala je Hanka jednom prilikom.

Pevačica se 1976. godine venčala za Muradifa, sa kojim je osnovala i produkcijsku kuću, a dok su se još samo zabavljali anajčešće su se viđali na putu od škole do kuće.

Kako je i sama istakla jednom prilikom, dugo je osvajao, a na kraju se i zaljubila u njega.

Hanka i Muradif su bili zajedno na samom početku njene karijere međutim, tada je pevačica doživela prvu porodičnu tragediju, kada joj je otac preminuo.

Photo: M.M./ATAImages

Popularnost je krenula uzlaznom putanjom, a onda se 1981. ostarila u ulozi majke kada je rodila ćerku Minelu, a pet godina kasnije na svet je došao i sin Mirza.

Upravo ta dva porođaja za Hanu nisu bila nimalo naivna. Dva puta je doživela klinčku smrt o čemu je i sama govorila:

– Imala sam veoma teške porođaje, a tokom oba sam zbog zdravstvenih komplikacija doživela kliničku smrt. Teži mi je bio porođaj sa Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega ne volim da se prisećam. Majčinstvo sam doživela kao prirodan sled stvari u životu i uvek sam sebe smatrala prvenstveno ženom i majkom, pa tek onda umetnicom. Muziku sam smatrala delom sebe. Nikada nisam obraćala posebnu pažnju na karijeru niti sam se opterećivala poslovnim uspesima, već mi je važnije bilo da svoju decu izvedem na pravi put. Minela je uvek bila moja desna ruka. Velika pomoć, a pogotovo sam, dok je bila mala, mogla da se oslonim na nju.

Hanka se posle 13 godina braka razvela od supruga, a onda se posvetila poslu. Međutim, zaljubila se u beogradskog fudbalskog trenera, Miladina Živadinovića. On ju je kako se pričalo zaprosio, međutim ona je odbila da se uda za njega i ubrzo su raskinuli.

Pre samo nekoliko meseci pronela se vest da je pevačica preminula. Ona se tada oglasila i istakla sledeće:

– Dragi moji prijatelji, po ko zna koji put, medijski ispisana laž. Živa, zdrava, sretna sa mojim milim i dragima. Upravo smo dobili ovu vest da kruži društvenim mrežama. Tužno i jadno. Što reći na sve ovo? Voli vas vaša Hanka – poručila je pevačica.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS  VIDEO:

“Mi smo na neki način potrošna roba! Ode jedan dođe drugi!” Milica Mandić & Dragan Jović Gale

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner