Background adbanner
calendar

Nedelja 2. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BUKTI RAT Maje i Stanislava! Marinkovićeva RASKRINKALA Krofaka, “udarila” mu na PORODICU?! HITNO oglašavanje oca Nenada Aleksića Ša! Zoran OČAJAN zbog sina: “Vređaju mi…” Vlada Magla bend se VERIO! Nakon RAZVODA priznao: “Spreman sam za SVADBU!” (VIDEO) “Zorana to ne može psihički da izdrži!” MC Stojan iskreno o problemu njegove mlađe devojke! (VIDEO) “NEĆU DA PRIČAM O VUKU MOBU!” Tijana Em pokazala novog dečka, POBESNELA na pitanje o bivšem! (VIDEO) “RIJALITI ME NE ZANIMA!” Sandra Rešić BRUTALNO odgovorila na pitanje o POBEDNIKU rijalitija! (VIDEO) ČEKIĆ! Stošić ZAKUCAO Fabjana za KRAJ SPEKTAKLA FNC 17 U ARENI! OVO JE DOKAZ DA JE STANISLAV ISKORISTIO MAJU?! Njegova ćerka se izlanula i otkrila skandaloznu istinu, ISPLIVALO SVE! “HTELA SAM DA SE UBIJEM…” Rada Manojlović ne može više da ćuti o Milanu Stankoviću, evo šta se dešavalo dok je bila sa njim! KARLEUŠA PONOVO URNISALA SEVERINU! Rat se ne stišava, direktno joj se obratila i uputila brutalnu poruku nakon skandala sa Duškom “IMAO SAM POTRES MOZGA!” Glumac Nenad Okanović o nezgodama: “LOMIO SAM REBRA, RUKU I NOGU!” ŠA PONOVO DOTAKAO DNO! Miona ga ponizila brutalno, reperu su svi smeju, gledaoci zgađeni, Jovanovićeva SLAVI POBEDU “BIO SAM VILJUŠKARISTA I KONOBAR!” Glumac Nenad Okanović OTKRIO nepoznate detalje života: “Imam zanat u rukama!” PREDSEDNIK SRBIJE DOBIO POKLON VIKTORA ORBANA: U Srbiju stigla moćna borbena vozila TUČA ANĐELA I JANJUŠA! Opsadno stanje u rijalitiju, Marko se zaleteo na cimera, Anita skočila, obezbeđenje uletelo munjevito, HAOS! “TO JE BOLNO!” Glumac Nenad Okanović o trenutku kada je supruga Željana izgubila bebu: “POTISNUO SAM TO!”

Haljina od toalet-papira: Paris Hilton organizovala neobično devojačko veče

Objavio: RHT
01/11/2021 10:00 PM

Poznata bogatašica je priredila svima ručak za pamćenje, a o njenom stajlingu bruji svet.

Paris Hilton, bogata naslednica, organizovala je devojačko veče u svom domu u Los Anđelesu, koje je bilo sve samo ne očekivano od nje.

Paris je, naime, ponela haljinu napravljenu od toalet-papira! Njena snaha Tesa Hilton i ona su poslužile kao modeli, dok su se prijateljica poznate bogatašice podelile u dve grupe i utrkivale u konstruisanju mladenačke haljine od toalet-papira, a sve to u roku od pet minuta.

– Nemojte da mi napravite brutalni veo – rekla je Paris svojim drugaricama.

Hiltonova je završila sa “šik venčanicom”, sa postavljenim ramenima i pletenom trakom za glavu, ali je haljina brzo uništena kada su njeni psi počeli da žvaću papir.

 

Ručak je održan u dvorištu njene kuće u Los Anđelesu, koje je bilo ukrašeno bujnim zelenilom i ružičasto-belim cvetnim aranžmanima, s crnim šoljicama koje su visile na konopcu. Portreti Paris i njenog verenika Kartera ukrašavani su kolačićima i limenkama gazirane vode. Ona je, nakon haljine od toalet-papira, nosila belu kratku haljinu sa prozirnim rukavima i otvorenim dekolteom.

Podsetimo, Paris je obavestila svoje pratioce u februaru ove godine da ju je verenik zaprosio. Karter, koji je multimilionerski preduzetnik, i Paris su se zabavljali godinu dana pre veridbe, a svadba je planirana za 11. novembar.

Oni su počeli da se zabavljaju u decembru 2019. godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, iako su se godinama kretali u istom društvenom krugu.

AUTOR: 24SEDAM.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner