Background adbanner
calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ivan PRETIO Jeleni DA ĆE DA SE U*IJE AKO GA OSTAVI?! Isplivali ŠOK NAVODI KEJT MIDLTON IMA ZABRANU DA NOSI JEDNU BOJU! Pored rigoroznog jelovnika, mora da vodi računa i o boji garderobe! SKANDAL! MAJA PROŽIVLJAVA DRAMU ZBOG STANISLAVA? Marinkovićeva sa DOKAZIMA spremna da ga PRIJAVI POLICIJI!? Sve o njegovim UCENAMA ispričala prijateljima u poverenju? HAOS NA AERODROMU! Sestre Bekvalac napravile DRAMU u Crnoj Gori?! Nataša provela PET SATI čekajući let za Beograd, a ovo je RAZLOG TESTOVI POKAZALI ZASTRAŠUJUĆE PODATKE! U tamponima otkriveni arsen, olovo i još 14 toksičnih metala “Srbija i Severna Makedonija će RAZVIJATI DALJE ODNOSE!” Susret Vučića i Siljanovske Davkove u MANASTIRU SV. PROHOR PČINJSKI (FOTO) SADA JE SVE OTKRIVENO! Kaća Živković se oglasila iz bolnice! Evo koje moćno ime je pevačica dala sinu! ŠOK FOTKA CARA DIGLA CRIKVENICU NA NOGE?! Filip jednim potezom otkrio gde se nalazi i sa kim, pa razljutio fanove koji žele njegovo pomirenje sa Aleks (FOTO) Tamara zaradila MILIONE od svojih NAGIH FOTOGAFIJA?! “Mama mi je VELIKA PODRŠKA U SVEMU!” (VIDEO) MUP UPUTIO APEL GRAĐANIMA! Čuvajte se tokom kupanja u rekama i jezerima KAKO OČISTITI ZAVESE bez skidanja GARNIŠNI? Uradite OVO i biće vam LAKŠE! “ČUDO OD DETETA” Angelina Topić uspela da izbori plasman u finale! Posle teške povrede i suza, jedva stoji na desnoj nozi! (FOTO) ANELI AHMIĆ PRIZNALA KOJI ZDRAVSTVENI PROBLEM IMA! Tek sada progovorila o neprijatnosti sa kojom se susrela Detalji POROĐAJA Katarine Živković! Pevačica doživela NAJVEĆU SREĆU, a svi se pitaju ko je njen PARTNER “NEKI KAŽU DA SAM BOLESTAN, ali ja SVOG PSA gledam kao SVOJE DETE! Kad vidim njegov OSMEH, to nema cenu!” Požgaj otvorio dušu u emisiji “ShowBLIZ” “Zamislite sa MOJIM OBAZIMA da idem na BOTOKS!” Zlata Petrović o ESTETSKIM KOREKCIJAMA!

GODIŠNJI ODMORI U PUNOM JEKU! Na granicama kilometarske kolone, čeka se i po 4 sata

Objavio: RHT
02/08/2024 8:41 AM

Na granicama kilometarske kolone!

Ušli smo u avgust, a godišnji odmori su u punom jeku. Većina ljudi upravo sada kolima kreće na zasluženi odmor, a onda ih dočeka gužva na granici. Zato samo malo strpljenja, a mi vam prenosimo najnovije informacije sa granica.

photo:printscreen/AMSS

Prema najnovijim informacijama Uprave granične Policije zadržavanja na graničnim prelazima za putnička vozila, na izlazu iz zemlje su pola sata do dva sata, a najviše se čeka na Horgošu – 120 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Na prelazu Gradina na izlazu se čeka 50, a na ulazu 20 minuta, dok putnička vozila na prelazu Preševo na izlazu čekaju 30 minuta. Zadržavanja na prelazima Šid i Batrovci, na ulazu u zemlju su po 30 minuta.

Teretna vozila na izlazu na prelazu Horgoš čekaju do 240 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja, kao ni na naplatnim stanicama. AMSS navodi i da zbog smene turista može da dođe do pojačanog saobraćaja na autoputevima i na graničnim prelazima, kao i da je saobraćaj do sada bio pojačan uglavnom u smeru ka istoku, ali da od sada veći broj vozila treba očekivati i na terminalima graničnih prelaza ka zapadnim zemljama Evrope.

Hypetv.rs/J.V.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner