Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

GRADINA: Zaplenjeno skoro 11 kilograma srebra na granici sa Bugarskom!

Objavio: RHT
30/01/2023 3:48 PM

Carnici na graničnom prelazu Gradina, sa Bugarskom, sprečili su dva pokušaja krijumčarenje nakita, novca i drugih predmeta od srebra ukupne težine gotovo 11 kilograma, saopšteno je danas.

Youtube screenshot

Prvi prekršaj otkriven je 27. januara u automobilu kojim je iz Velike Britanije ka Bugarskoj putovao muškarac, u čijem koferu je nađeno 265 novčića i poluga od srebra, ukupne težine 4,3 kilograma.

Četiri dana pre toga na tom prelazu sprečeno je krijumčarenje 6,4 kilograma srebrnog nakita u torbi jednog putnika.

Reč je o automobilu kojim su iz Nemačke ka Turskoj putovala dvojica muškaraca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner