Background adbanner
Background adbanner

Gotovo je sa nametnutim standardima Holivuda: Snažna poruka zvezde “Beverli Hilsa”

Objavio: rht
10/06/2021 10:31 AM

Američka glumica Šenon Doerti (49), koja je veliku popularnost stekla u Srbiji kada je tumačila ulogu čarobnice Pru u seriji “Čari”, se nažalost već šest godina bori sa rakom dojke, a sada se oglasila i prokomentarisala izgled žena na društvenim mrežama u poslednje vreme. 

Šenon Doerti-Foto:Profimedia

Naime, Šenon želi da žene postanu “stvarne” na društvenim mjrežama i da počnu da liče na sebe. 

Zvezda serije “Beverli Hils, 90210” u nedelju je objavila selfi bez šminke kako bi promenila “toksične standarde lepote”.

Šenon Doerti-Foto:Profimedia

 Gledajući film večeras primetila sam da postoji malo ženskih likova sa kojima bih se mogla da se poistovetim. Znate, žene bez filera, bez botoksa, bez liftinga lica. Žene koje su prihvatile svoje lice i svo iskustvo koje su stekle – započela je Doerti.

– Živela sam…Volim što sam živela i što moje lice odražava moj život. Mnogo toga sam preživela – da, rak, ali i više od toga. Prihvatam sebe, konačno – napisala je glumica.

Glumici je prvi put dijagnostikovan rak dojke u martu 2015. godine, a nakon dvogodišnje borbe se oporavila. Ali u februaru 2020. Doherti je otkrila da se rak vratio i da je napredovao do 4. faze.

Šenon Doerti-Foto:Profimedia

Podsetimo, ona je nedavno rekla da sprema oproštajna pisma za svoje bližnje, pa je šokirala javnost otvoreno govoreći o nadolazećoj smrti.

 Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najboljem sećanju –započela je ona.

Šenon Doerti-Foto:Profimedia

-Trudim se poslednjih nekoliko meseci da ispravim neke odnose, da se izvinim ljudima koje sam povedila – svesno ili nesvesno. Nastojim da živim punim plućima i da uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo – rekla je glumica.

– Bojim se, naravno da se bojim. Ne znam šta me čeka kada izdahnem i kuda će moja duša otići. I tužna sam, tužna jer neću moći još godinama da vidim svoje prijatelje, da se družim s njima, d ih ljubim i grlim. Ali, to je život. Morate prihvatiti sve što vam nosi – i dobro i loše – zaključila je.

Šenon Doerti-Foto:Profimedia

Međutim, izgleda da glumica i dalje ne odustaje i da se trudi da živi normalnim životom, uprkos lošim okolnostima.

Izvor: Telegraf

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x