Background adbanner
Background adbanner

GORI JEDAN OD NAJPOZNATIJIH RESTORANA U BEOGRADU!

Objavio: RHT
24/11/2022 2:52 PM

Ne znamo šta je tačno izazvalo požar ali se sumnja da je to masnoća koja se nalazi u ventalacionim crvima – kaže naš sagovornik i dodaje da je crni gusti dim odmah nadvio nad restoranom.

Foto: Screensot Twitter

Kada je požar izbio nekoliko radnika restorana bilo je unutra, i oni su prijavili da je došlo do požara.

Četiri vatrogasna vozila sa 16 vatrogasaca stigli su i ubrzo pod punom opremom uspeli da lokalizuju požar – kaže naš sagovornik i dodaje da u restoranu na svu sreću nije bilo gostiju u vreme izbijanja požara.

Izvor: Kurir

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x