Background adbanner
Background adbanner

GOLOTINJA SA STILOM: Pogledajte bujno poprsje ćerke poznatog pevača!

Objavio: RHT
10/10/2021 4:00 PM

Đina Džinović, ćerka Harisa Džinovića i dizajnerke Meline Džinović, zapalila je Instagram svojim stilom a i bujnim dekolteom.

Ona je pozirala za jedan prestižan magazin u jako izazovnom izdanju. Naime, na fotografisanju je obukla kožni sako koji je bio raskopčan do pupka, a njene istaknute grudi bile su u tom trenutku najjači adut.

-Iza scene – napisala je Džinovićeva na svom profilu.

Instagram/djinadzinovic

MALO VOLIM DA LAŽEM DA I DALJE TRENIRAM

Đina je otkrila kako je loše izgledala kada je bila mlađa i tvrdi da su to bile dve različite osobe.

– Na Tik Toku radim i sve i ništa. Pravim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratioci u pitanju, pričam sa njima, odgovaram na njihova pitanja, interesuje ih izgled i ishrana. Ja sam im pokazivala neke svoje fotografije i snimke iz prošlosti, kada sam bila kao loptica, katastrofa, do pre možda dve godine. Mada i pre godinu dana, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dve različite osobe. Tako da me često pitaju za savete koje vežbe radim, iako ja doduše više ne treniram. Mada, malo volim da lažem da i dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom nedeljno zaista radim neke vežbe, ali ništa specijalno -rekla je Đina u jednom intervjuu.

AUTOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x