Background adbanner
calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RASKINULI MATIC REBEC I TEODORA DŽEHVEROVIĆ?! Nova objava košarkaša bacila sve u rebus, pa krenula lavina komentara! Evo šta je napisao! (FOTO) VELIKA TRAGEDIJA ZA SVET FUDBALA! Fudbaler poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći Dosta je mučenja! NAJBOLJE ĆETE SMRŠATI UZ OVE TRI NAMIRNICE! ANĐELO OVIM REČIMA BRUTALNO OSRAMOTIO ANITU!? Ranković ne prestaje da iznosi detalje raskida u javnost! Priznao da li ga je porodica naterala da je ostavi!? IZJAVA ZA MEDIJE PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučić se obraća iz Hamburga VUČIĆ SE OGLASIO NAKON SASTANKA SA ŠOLCOM: Imali smo dug, otvoren i sadržajan razgovor CITY HYPE: Zorana Mićanović o pomirenju sa MC Stojanom! Ivana Krunić i Bane Čolak otkrili planove za svadbu “TVOJA ĆERKA JE I MOJA ĆERKA!” Jodžir poslao Darku Laziću nezaboravnu čestitku povodom rođenja deteta, pa sve objavio javno! (FOTO) POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA! Otkriveno 1473 prekršaja samo za vikend! Evo o čemu je reč! (FOTO) POTRESNA ISPOVEST ŽENE HEROJA! Lejla i njena ćerka Asja su preživele popave u Bosni: “KAD SAM DOŠLA DO NJE, BILA JE CRNA OD HLADNOĆE” NOVI VIRUS SE MUNJEVITO BRZO ŠIRI EVROPOM! Smrtnost ide i do 90% – moguć je i INDIREKTAN PRENOS! SOFIJA RASKINULA SA TERZOM?! ŠOK PREOKRET! Ljubavnica saznala šta se dešava sa njenom majkom! Ovo nije mogla da izdrži, pa presekla! Obeležen Dan odbrane Beograda u Prvom svetskom ratu! Gradonačelnik i predstavnici Vojske položili vence (FOTO) BROJKA SAMO RASTE! Pronađeno telo još jedne osobe nastradale u poplavama u Buturović Polju! VRUĆA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ UGLEDALA SVETLOST DANA! Pokazala izvajano telo, pa otkrila da je zbog ovog muškarca na mukama! (FOTO) OBEZBEĐENJE PO NALOGU PRODUKCIJE ušetalo u prostorije rijalitija – intervenicija planirana za 3 takmičara?

GOLA SE SKINULA SAMO DA BI PRIVUKLA ZVEZDANA SLAVNIĆA: Miljana progovorila i priznala sve

Objavio: RHT
19/04/2023 6:05 PM

Miljana Popović bila je prvi gost u radio-emisiji “Amnezija” kod Osmana Karića i Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: Printscreen YouTube

Kako znaš da je Ana Spasojević zaljubljena u Zvezdana? – upitao je Osman svoju gošću Miljanu Popović.

Printscreen, YouTube, Zadruga

Pa znam… Čula sam od nekih ljudi da se skidala gola ispred njega, gola je bila. Devojke se preblače nije to ništa sad. Ja mislim da se zaljubila, a priče kao u vrtiću. Par koji se ovde vodi mislim da se Anđela zaljubila u Zvezdana, a čini mi se da je on u poslednjih mesec dana dosta posvećeniji. Ima neko oduševljenje, ona je klinka i sama je pričala da se prvi put oseća tako pored nekog muškarca i da može da bude žensko i da nju neko vodi – rekla je Miljana u emisiji.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner