Background adbanner
calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BILJANA MARKOVIĆ ODGOVORILA: “Dragica Zlatić želi da se promoviše preko mog imena” (FOTO) Kakav ŠMEKER! Ovaj DETALJ posle pobede NIKO nije primetio! Evo kako je Damir reagovao (VIDEO) DELFINI SE OBRUKALI U PARIZU! Zar je moguće da nas AUSTRALIJA UČI VATERPOLU?! PEVAČICA POPLJUVALA KOLEGE SA ESTRADE! Do sada je ćutala, a onda saopštenjem šokirala javnost (FOTO) KO JE zlatni DAMIR MIKEC?! Osvojio je VIŠE OD DESET MEDALJA na Svetskom kupu PRVA SLIKA STANISLAVA KROFAKA IZ BOLNICE! Oglasio se iz bolničkog kreveta pa šokirao slikom (FOTO) Vučić čestitao predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru pobedu na izborima KO JE ZORANA ARUNOVIĆ? Naša emotivna streljačica koja je OSVOJILA ZLATO NA Olimpijskim igrama je uvek KIDALA! IVICA DAČIĆ ČESTITAO ZLATNIM STRELCIMA: “Želim vam mirnu ruku i sreću u novim podvizima!” Vučić čestitao Zorani i Damiru na ZLATU: Ponosni smo na vas! ZORANA LIJE SUZE RADOSNICE! Naši sportisti se potpuno RAZNEŽILI posle ZLATA! (FOTO) Predsednik Srbije primio u oproštajnu posetu ambasadora Poljske: Vučić istakao šta su spoljnopolitički prioriteti Srbije SAŠA MIRKOVIĆ SE JAVIO SA NOVE DESTINACIJE! Doživeo šok na aerodromu, pa objavio ko ga je tamo iznenadio! (VIDEO) PEVAČ TOTALNO ODLEPIO! Progovorio o svađi sa Sandrom Afrikom, a onda šokirao najavom dueta sa Desingericom SRPKINJI SE SMUČIO ODMOR U GRČKOJ?! Ostala BEZ TABLICA! ZATVARA SE JEDAN GRANIČNI PRELAZ SA SRBIJOM! Evo koji su alternativni pravci

IMALA JE 170 KILOGRAMA, UMALO JE UMRLA! Šok transformacija

Objavio: RHT
30/07/2024 8:21 AM

Imala je 170 kilograma umalo je umrla

Zbog gojaznosti i viška kilograma Klert Bert je bila životno ugrožena. Ona je rešila da promeni život iz korena.

Foto:printscreen instagram life of a binge eater

Kler Bert, sa Novog Zelanda je razvila poremećaj prejedanja i odbijala je da napusti kuću zbog svog izgleda.

Nije mogla da zaveže pertle pa je nosila sandale tokom cele godine, jedva je disala hodajući do svoje kuće koja se nalazila na vrhu malog brda. Došla je do tačke u kojoj bi pojela 50 pilećih bataka i dve velike pice za užinu, a na sve to imala bi ove mega-obroke tri ili četiri puta dnevno, prenosi Daily Mail.

Imala je 170 kilograma umalo je umrla

– Ponekad bih se onesvestila i ne bih se sećala da sam nešto jela. A onda bih našla mrvice na obrazu – rekla je za FEMAIL.

Foto:printscreen instagram life of a binge eater

Ona je 28. aprila 2020. otišla pod nož i uklonila joj 80 odsto stomaka. Što je značilo da više ne može da jede ogromne obroke. Za nešto više od 12 meseci izgubila je neverovatnih 92 kg. Tada je postala mama ćerke Lulu i ponovo je trudna.

Nisam ranije živela, samo sam postojala. Nisam izlazila iz kuće jer mi je bilo previše neprijatno da izađem u javnost. Dane sam provodila u krevetu ili jedući hranu – rekla je i dodala:

Živela sam u mehuru. Verovala sam samo svom bliskom krugu prijatelja i porodice i dopuštala da me posete. Bio je to začarani krug, jer što više dobijate. Vaš način razmišljanja postaje depresivniji, pa jedete više i odatle se nastavlja – objasnila je Kler.

Kler je jedva mogla da obavlja jednostavne dnevne zadatke.

– Došlo je do tačke u kojoj sam jedva mogla da navučem donji veš ili da radim stvari sama. Izgubila sam svaku nadu – rekla je ona.

Tokom srednje škole Kler je bila nemilosrdno maltretirana, što je na kraju izazvalo njene poremećaje u ishrani.

Hypetv.rs/Daily Mail S.S.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner