Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Goga Sekulić pokazala frizuru zbog koje više NE LIČI NA SEBE! (FOTO)

Objavio: RHT
08/06/2021 1:17 PM

Pevačica Goga Sekulić već duže vreme živi na relaciji Beograd-Cirih, a ujedno uživa u porodičnom životu sa suprugom Urošem Domanovićem i njihovim sinom Vasilijem Andrejom. O Goginoj privatnosti se poslednjih godina malo zna.

Goga Sekulić-Foto: ATAIMAGES

Goga je za medije ispričala da joj je period korone, zapravo prijao i da se posvetila porodici, ali sada se vratila i poslovnim projektima.

Goga Sekulić-Foto: ATAIMAGES

Ona je na snimanju spota za svoju novu pesmu pokazala da se prilično transformisala za ovu priliku. Goga je pokazala frizuru kakvu nikad nismo videli na njoj, a u pitanju su šiške i platinasto plava kosa.

Goga Sekulić-Foto:ATAIMAGES

Goga je pozirala u crveno-crnoj odevnoj kombinaciji, ali, ipak, najviše pažnje privlači frizura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner