Background adbanner
calendar

Subota 12. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SPAVALA SAM U PODRUMU BEZ PROZORA!” Jelena Bačić Alimpić: “Radila sam kao DADILJA, nisam imala novca!?” “RIJALITI IMANJE KREĆE, SVIDELO IM SE TO ILI NE” Saša Mirković poslao topli pozdrav konkurenciji! “Masnokosi na infuziji” EVO KAKO JE RIJALITI UČESNICA IZGLEDALA PRE PROMENE POLA! Raskrinkan pravi razlog ulaska, procurila šok istina OVI PACIJENTI ĆE PRVI PRIMITI DOZE! Naučnik otkriva, evo protiv čega počinju kličinka ispitivanja RADIO IM JE STRAVIČNE STVARI?! Bivša asistentkinja tužila Kanjea Vesta: Iznela jezive detalje i šta joj je sve radio! OTKRIVENO DA LI JE STARIJA KOKOŠKA ILI JAJE?! Naučnici konačno rešili vekovnu misteriju! Sada je sve jasno! “Zašto se toliko trudite da ZADRŽITE MUŠKARCA koji vas neće?!” Goca Tržan: “Prihvati da si za nekoga NEDOVOLJNO DOBRA” ŠOK POTEZ KONKURENCIJE! Saša Mirković se oglasio: “Krivo im je što je odnos između Ane i Zvezdana rešen, a ne da se UBIJAJU u njihovom rijalitiju!” OVO SU 13 TEORIJA O NESTANKU DANKE ILIĆ KOJE KRUŽE INTERNETOM! Roditelji Ivana i Miloš prvi put javno odgovorila na sva nagađanja! ”MAJKA ME TERALA DA SPAVAM SA OČUHOM DA IM RODIM DETE” Jeziva ispovest učesnice rijalitija, gledaoci ZGROŽENI OVO MOŽE DA VAS DOVEDE DO VRHUNCA! Mali trikovi velikih majstora! Potez koji dovodi do ludila TIK TAK! ZA 65 DANA KREĆE VAŠ OMILJENI RIJALITI “IMANJE”! Oglasio se Saša Mirković: “Hype tv će UVEK biti za LJUBAV I DOBRE ODNOSE” OGROMNO NEVREME BESNI EVROPOM! Podseća na ugaran, a evo šta čeka Srbiju MARIJA UCENJUJE MILJANU NAKON KIRETAŽE! Kulićeva nije znala da kamere snimaju, pa otkrila JEZIVE STVARI SKANDAL NA BRESKVICINOM NASTUPU! Prišao joj nepoznati muškarac, a pevačicina reakcija ostavila sve bez teksta (VIDEO) OVA FATALNA LEPOTICA JE DEVOJKA BOGDANA BOGDANOVIĆA! Kriju se od svih, a od njenih vrelih fotki zastaje dah (FOTO)

“Raša ZASLUŽUJE DA MU OPEREM NOGE!” Goca Tržan EKSKLUZIVNO u “Sada i ovde” o SUPRUGU i hrabrosti ovog tipa muškarca (VIDEO

Objavio: RHT
12/10/2024 2:32 PM

“Raša ZASLUŽUJE DA MU OPEREM NOGE!” Goca Tržan EKSKLUZIVNO

Pevačica je otvorila dušu u podkastu Snežane Dakić.

Foto Hype TV

Goca Tržan ove subote od 15 sati gostuje na HYPE TV u podkastu “Sada i ovde”.

Pevačica je otvoreno govorila o nekim detaljima braka sa Rašom Novakovićem.

“Muškarac koji se upusti u vezu sa starijom ženom, koja ima brak i dete, više je nego hrabar. Ti u taj brak ne dovodiš samo dete, nego i bivšeg muža, bivšu svekrvu i familiju. Ja kao Goca Tržan nisam samo to donela, nego i medijske budalaštine”, započela je Goca.

“Raša ZASLUŽUJE DA MU OPEREM NOGE!” Goca Tržan EKSKLUZIVNO

“Za to treba hrabrosti”, potvrdila je Snežana.

“Taj čovek očito mene toliko voli i posvećen mi je. Toliko zaslužuje da mu operem noge kada dođe kući”, kaže Goca.

“Da li mu opereš noge?”, upitala je Dakićeva.

“Ne, ali mu izmasiram stopala nekada kada vidim da je umoran. Nikada nije došao kod kuće a da ga ja nisam sačekala. Čak i ako zaspim, ja čujem da je došao i ustanem da vidim da li je gladan”, izjavila je Tržanova.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Podsetimo, Goca i Raša su u braku od 2021, a godinama pre toga su u vezi. Oni i sarađuju zajedno s obzirom da je Novaković bubnjar u pevačicinom bendu. Goca je starija od Raše 14 godina.

Šta je još Tržanova ispričala u emisiji, pogledajte u videu u nastavku koji je dostupan na Jutjubu od 15 sati.

LUKASOVI SPEKTAKLI

Posle izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je reč o Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

Za ovu spektakularnu priliku, karte su već puštene u prodaju. Putem ovog linka možete doći do karata!

Hypetv.rs V.M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner