Background adbanner
Background adbanner

GOCA TRŽAN PLAČE NA INSTAGRAMU: Evo zbog čije poruke su joj odmah krenule suze (FOTO)

Objavio: RHT
25/09/2022 7:30 PM

Pevačica Goca Tržan na Instagramu je sa svima podelila šta joj se desilo.

Goca je otkrila da joj je pisala žena koja je bila na vantelesnoj oplodnji sa njom, pa je počela da plače. Naime, pevačicu je obuzela sreća zbog reči žene koja joj je rekla da joj je Goca donela sreću.

FOTO:instagram

“Moraš nešto da podelim sa vama, dobila sa poruku od jedne žene sa kojom sam bila na vantelesnoj oplodnji u Pragu, poslala mi je sliku tromesečnog dečaka i napisala da smo joj mi doneli sreću”, pričala je Goca na Instagramu kroz suze, pa dodala:

“Neka je živ i zdrav sto godina, eto to se broji, da nekom donesem sreću kada nisam mogla sebi. Sve vas volim puno i nemojte da odustajete.”

BONUS VIDEO:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Tagovi:

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x