Background adbanner
calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
REAKCIJA PUBLIKE NA PESMU BIJELOG DUGMETA! Pojavio se SNIMAK koji sve govori o Alenu Islamoviću i ATMOSFERI u Splitu! (VIDEO) HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK 2. SEPTEMBAR 2024. GODINE! Evo KO JE GOST Dejana Dragojevića u “D-castu!” “GREŠKOM LEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” “ONA MI JE VETAR U LEĐA” Koja pevačica je pomogla mladom Roku Blaževiću? Sanja Maletić KRSTILA ĆERKU koju je dobila u 52. godini! Podelila sliku sa PRESLATKOM VANJOM! U narodnjoj nošnji poručuje: “Hvala Gospodu Bogu!” (FOTO) “Više NE RAZGOVARAM SA SANDROM REŠIĆ!” Savo Perović IZNEO KARTE NA STO “Kriva je ONA zato što…” (VIDEO) “Da je RADILA ZA PARE – SAD BIH IMAO ALBUM!” Savo Perović u Pretresu o MAJCI Blondi (VIDEO) ROKO BLAŽEVIĆ: “Ako nisi deo klana nećeš uspeti u muzičkoj industriji” Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Traži se ZABRANA ULASKA Alena Islamovića u HRVATSKU! Izazvao HAOS: Kažu da “promoviše nešto čega se svaka POŠTENA OSOBA STIDI” ŠUŠKE SAMO LETE! Poznata pevačica peva ČUVENI HIT dok je OBASIPAJU NOVCEM! “Kraljice, tako se to radi!” (VIDEO) “OPASNO JE LJUBOMORNA!” Era Ojdanić progovorio o svojoj 43 godine mlađoj devojci: “Teško je mene voleti!” TEODORA DŽEHVEROVIĆ OPISALA IDEALNOG MUŠKARCA! Pevačica otkrila šta očekuje od svog partnera! OD NOVEMBRA NOVA PRAVILA ZA ULAZAK U EVROPSKU UNIJU! Trebaće vam posebni sertifikati, ali ove grupe građana su izuzetak! TIJANA DAPČEVIĆ SE SKINULA U KUPAĆI U PETOJ DECENIJI! Pevačica ovim potezom oduševila pratioce! (FOTO) “DA LI SE TRENUTNO DR*GIRAŠ?” Deniz Dejm napravila HAOS U EMISIJI! Prvi put progovorila o detaljima ABORTUSA

GOCA ŠAULIĆ PROGOVORILA O POKOJNOM ŠABANU! Pa otkrila: “Ilda nije imala njegovu podršku…” (VIDEO)

Objavio: RHT
12/06/2024 1:21 PM

Goca Šaulić progovorila o Šabanu!

Udovica Šabana Šaulića, Gordana došla je na konferenciju svoje ćerke Ilde kako bi je podržala, a onda je progovorila o pokojnom suprugu, ali i njegovim pesmama koje svakodnevno sluša.

Foto: hypetv

Goca Šaulić progovorila o Šabanu

Šabanove pesme su izuzetno zahtevne i vrlo teško ih je pevati, a kamoli pretvoriti u drugi aranžman. Ali ovo kako je Ilda to uradila i snimila je zaista lepo ispalo. Ilda je svoju ćerku angažovala za spot, baš kao što sam i ja pre nekih 30 godina bila u Šabanovom spotu. I to je bilo sasvim dovoljno za mene. Moram da kažem da bi Šaban bio ponosan danas na Ildu. Eto sreća u celoj toj našoj tragediji koja nas je zadesila je što je 2018. godine bio gost na njenom koncertu – rekla je Goca pred Hype kamerom.

foto: hypetv

Ilda je opravdala Šabanovo poverenje. Zaslužila je koncert koji je najavila jer smatram da će to dati jedan novi pečat u njenoj karijeri. Dok je snimala njegove pesme bilo mi je teško. Kada god čujem njegove pesme tu su i ponos i tuga. Mada moram da kažem da na početku nije imala podršku ni Šabana ni mene. Smatrali smo da je dovoljno da jedan član porodice bude na estradi, jer kada je ona kretala to više nije bila ona estrada kada je on počinjao – objasnila je Šaulićeva udovica.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner