Background adbanner
calendar

Utorak 18. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POPUSTILE KOČNICE MIONI I STANISLAVU! Konačno su pale maske, ovo je prava istina! Ša besan, potpuno potonuo DENIZ DEJM ABORTIRALA! Oglasila se iz bolničke postelje pa poručila samo jedno (FOTO) SVE PRŠTI, DEJAN DRGOJEVIĆ SLAVI! Stižu čestitke sa svih strana! HAOS! Sandra Rešić upala u Belu kuću i raskrinkala Mateu i Anitu, a tek šta je rekla Matoroj! IVICA DAČIĆ: Predsednik Vučić glavna smetnja i pretnja organizovanom kriminalu SITA I JASMINA NAPRAVILE LOM, SPREMA SE HITNA INTERVENCIJA! Aneli ponižena! Janjuš:”Trebalo je na vreme da znam da će da zatrudni, bio sam nepažljiv sa ovakvom…” DNEVNI HOROSKOP ZA 18. jun! Trigon Meseca i Škorpije podiže samopouzdanje TARA SIMOV I SERGEJ PAJIĆ PODGREJALI STARU LJUBAV? Isplivala prepiska PLJUŠTE SRCA SADA JE SVE JASNO! Fanovi u transu zbog svetski popularnog muzičara! JELENA ĐOKOVIĆ NAPRAVILA LUDU ŽURKU U CENTRU BEOGRADA! Milica Todorović i Stevan Anđelković zabavljali goste do jutra (FOTO) Jedan od najpopularnijih svetskih izvođača je ljubitelj srpskih proizvoda! (FOTO) VRELA AKCIJA! SNIMAK MAJE I STANISLAVA SVE ŠOKIRAO! Krofak kipti od besa, starleta se naslađuje! Skandalozno U PREDSEDNIŠTVU ODRŽAN VAŽAN SASTANAK: Vučić razgovarao sa Miroslavom Jenčom! PEVAČICA REŠILA DA ODE POD NOŽ, A MUŽ JOJ PRETI RAZVODOM: “Kaže mi da glumim starletu” ŠOKANTNO, SVI DETRALJI ROMASE! MRAČNA TAJNA ANELI I ŠA! Mesecima se tajno viđali i bili intimni! SKANDAL! TESTOVI POD POLICIJSKOM PRATNJOM RAZVEZENI PO ŠKOLAMA! Počinje mala matura, ovo je raspored polaganja

GOCA BOŽINOVSKA POGOĐENA VIRUSOM- Pevačica je sada PRIKOVANA ZA KREVET, a evo ko joj je PRENEO BOLEST!

Objavio: RHT
08/11/2023 7:42 PM

Muke koje proteklih dana muče Gocu Božinovsku poznate su mnogima, ali pevačica na ovakve zdravstvene probleme nikako nije navikla, te se požalila da nedeljama ne može da ustane iz kreveta i nikako da se izleči.

Foto: Printscreen YOUTUBE / GRAND NEWS

Kako je Goca ispričala, od kada je njen unuk Zoran nedavno pošao u obdanište, svaki virus koji tamo “pokupi” prenese i njoj zbog čega je pevačica nedeljama bolesna:

– Ne mogu da prestanem da kašljem, muku mučim, ovo nije normalno. Imam neki virus, mnogo mi je loše danima. Ovaj mali (unuk Zoran) je krenuo u vrtić i kad god ‘pokupi’ nešto, meni prenese. Uopšte ne znam kako ću ozdraviti i kada, ne ustajem uopšte – požalila se Goca, a ona inače uživa u svojim unucima Zoranu i Vukanu s kojima obožava da provodi vreme.

Pevačica je poznata kao veoma posvećena majka, ali i baka, te je od rođenja prvog unuka Zorana veoma vezana za njega:

– Zoran je toliko sladak, on je čudovište malo. On je prelepo dete, danas smo išli do prodavnice, svi u njega gledaju. Tako je sladak i lep, baš odvlači pažnju ljudima. Ma, čudo malo – rekla je Goca jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/srbijadanas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner