Background adbanner
Background adbanner

Goca Božinovska otkrila kako će se zvati njen unuk! “Srećna sam i tužna istovremeno”!

Objavio: rht
12/06/2021 12:12 PM

Pevačica Goca Božinovska će uskoro postati baka, s obzirom da njen sin Mirko Šijan čeka dete sa svojom izabranicom Bojanom Rodić. Pevačica je sada otkrila ono o čemu se već spekulisalo, a to je da će se njen unuk zvati isto kao i njen pokojni muž, Zoran Šijan.

Goca Božinovska-Foto:Printscreen Instagram

– Pa sigurno znate kako će se dete zvati, Zoran. To je Mirkova želja bila oduvek. Ja ne volim da se mešam i da neke izjave dajem, ali pretpostavljam da bi tako trebalo da bude – otkrila je Goca za medije.

Emocije su joj pomešane zbog ovoga, žao joj je što ne može da podeli sreću sa svojim suprugom Zoranom Šijanom, ali on, nažalost, već više od 20 godina nije među živima.

– Srećna sam, radosna, ali i tužna zbog toga. Žao mi je što nemam sa kim da podelim tu radost, ali šta da se radi, takav je život, ne možemo protiv ljudskih sudbina, koje su čudne… – setno je ispričala Goca.

Božinovska je otkrila da još nije vreme za svadbu u njihovoj porodici, ali u neko skorije vreme bi moglo da dođe do toga.

– Sad se stabilizovala situacija sa koronom, ali jos uvek je problem jer ne možeš da pozoveš sve drage prijatelje, nekoga bi preskočili, pa tu bude ljutnja. Cekamo jos malo, ali tokom tog čekanja, eto, Bojana će se za mesec i po dana poroditi, pa ćemo posle napraviti i krštenje i svadbu, sve džumle – govori Goca.

Kako navodi, niko se ne meša gde će Mirko i Bojana živeti. Naime, pevačica ističe da oni imaju svoje odluke.

– Mirko i Bojana su u Surčinu, u svom domu. Mirko kao pravi gazda, domačin i buduci tata To što se piše da će da odu da žive u Titelu, daj Bože, što da ne, hvala Bogu da imaju gde da odu, i treba da idu u Titel, Surčin i svuda, ko kome šta brani – istakla je Božinovska za naš portal.

Kada je u pitanju Gocin odnos sa njenim prijateljima, Bojaninim roditeljima, kako kaže, tu nema problema.

– Rodići su izuzetni ljudi, normalni, ne mešaju se Mirku i Bojani u život, kao što se i ja ne mešam. Deca su uzela život u svoje ruke – rekla je Goca.

Kako dalje govori, nije bila u lošim odnosima sa Cecom.

– Ceca i ja se nismo ni razdvajale, mirile ni svađale, nego radi se o tome da je ona u takvoj mašineriji, nije znala gde joj je glava s koncerta na koncert, tamo-ovamo, kad su deca bila manja smo se viđale, nego nismo posle bile u prvim redovima među gostima jedna kod druge kad su rođendani, slave, zašto moramo da budemo? – rekla je Goca

Ja Cecu mnogo volim i ona to zna. Deca nam se druze sad su se i orodii – govori Božinovska.

Bojana će uskoro na svet doneti dečaka.

– Nije tačno da se Mirko iznervirao što Bojana nije bila na rođendanu malog Željka. Bojana je u drugom stanju, išla je na neki ultrazvuk, sve joj je teže i teže u trudnoći. Eto to je razlog zašto nije došla na rođendan – objasnila je Goca za naš portal.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x