Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Gobeljić zaprosio Katarinu Grujić prelepim prstenom! (VIDEO)

Objavio: RHT
04/06/2021 7:48 AM

Fudbaler Marko Gobeljić  zaprosio je pevačicu Katarinu Grujić, a sada je pevačica pokazala kako izgleda njen verenički prsten.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić-Foto:Printscreen Instagram

Kaćin verenički prsten je prelep i izuzetno se dopada pevačici koja ga je odmah stavila na ruku i pohvalila se, a oduševio je i druge.

Na prstenu je ogromni kamen na sredini, sa prelepim detaljima, te nema sumnje da se Gobeljić i te kako potrudio kako bi našao odgovarajući prsten za svoju dragu.

Podsetimo, Gobeljić je organizovao večeru na istom mestu gde je Katarina pre nekoliko dana proslavila 29. rođendan. Kada su njih dvoje stigli u restoran tu su ih već čekali prodica prijatelji.

Sve je bilo ukrašeno, prisutni su zapalili i baknje, a kada je Gobeljić kleknuo na kolena i izvadio prsten, Katarina je bila iznanađena i uhvatila se za glavu.

Pevačica je bila vidno uzbuđena i srećna i svom izabraniku rekla “da”, pa je pao i sočan poljubac dok su im prisutni aplaudirali i skandirali “Bravo”.

Izvor: Telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner