Background adbanner
Background adbanner

Gobeljić zaprosio Katarinu Grujić prelepim prstenom! (VIDEO)

Objavio: RHT
04/06/2021 7:48 AM

Fudbaler Marko Gobeljić  zaprosio je pevačicu Katarinu Grujić, a sada je pevačica pokazala kako izgleda njen verenički prsten.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić-Foto:Printscreen Instagram

Kaćin verenički prsten je prelep i izuzetno se dopada pevačici koja ga je odmah stavila na ruku i pohvalila se, a oduševio je i druge.

Na prstenu je ogromni kamen na sredini, sa prelepim detaljima, te nema sumnje da se Gobeljić i te kako potrudio kako bi našao odgovarajući prsten za svoju dragu.

Podsetimo, Gobeljić je organizovao večeru na istom mestu gde je Katarina pre nekoliko dana proslavila 29. rođendan. Kada su njih dvoje stigli u restoran tu su ih već čekali prodica prijatelji.

Sve je bilo ukrašeno, prisutni su zapalili i baknje, a kada je Gobeljić kleknuo na kolena i izvadio prsten, Katarina je bila iznanađena i uhvatila se za glavu.

Pevačica je bila vidno uzbuđena i srećna i svom izabraniku rekla “da”, pa je pao i sočan poljubac dok su im prisutni aplaudirali i skandirali “Bravo”.

Izvor: Telegraf

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x