Background adbanner
Background adbanner

GLUMICA PALA NA SNIMANJU, PA ZAVRŠILA U SERIJI! Uskoro stižu “Aviondžije”, a akteri doživeli neviđene situacije!

Objavio: RHT
19/08/2021 3:32 PM

Snimanje serije “Aviondžije” je završeno, a glumci otkrivaju svoja iskustva sa seta, za koji tvrde da je bio potpuno drugačiji od svega što su do sada videli.

 

Jedan od interesantnijih projekata, sitkom serija pod nazivom “Aviondžije” koja je nastala u produkciji “Telekoma Srbije” i kuće “Hajp prodakšn” prikazivaće se svakog radnog dana od 6. septembra na Superstar TV.

Jedna od epizoda posebno je značajna za mladu glumicu Jelenu Rakočević koja igra stjuardesu Vesnu Medić pod nadimokom Medena. A Marija Babić, iskusnija glumica, otkriva detalje iz serije:

– Svi su stjuardi pomalo sujetni, a pogotovo u ženskoj posadi postoji želja za dominacijom. Ja sam najmlađa, njima ne odgovara što sam nova, mlada, a meni ne odgovara što imaju iskustva i možda su bolje u poslu. Perserka Dana je dominantna, postavlja kriterijume i jedina je kojoj se posada potčinjava. Iako je glavna, ima slabosti koje koristimo u toj igri – priča glumica Marija Babić.

– Moja junakinja Nina je devojka željna novca, tu je samo u prolazu da bi došla do ljudi koji su na visokoj nozi. Drčna je, opasna, navalentna, zavodnica, a ja sam se trudila da pronađem nešto što nije na prvu loptu – da otkrijem da je ranjiva, da ume da pati, da je nežna i suptilna, a u isto vreme sa štitom – govori ona.

– Na malom prostoru može da se iznese mnogo toga. Dramske scene se dešavaju ne samo dok smo u ekonomskoj klasi, odnosno kada smo sa ljudima, poslovni i zvanični, već se najzanimljivije intrige odvijaju izvan domašaja putnika- zaključila je Marija, dok je glumica Jelena Rakočević ispričala anegdotu:

– I dok sam čitala scenario, naglas sam se smejala. Otkrićemo publici svet uniformisanih lica u avio-saobraćaju, pravila po kojima funkcioniše njihov svet, ali i njihove nestašluke i ljubavne zgode. Jedna anegdota mi je ostavila najveći utisak zato što mi je ostavila i modrice na telu. Trebalo je da nešto pokupim, i da to padne, međutim umesto toga sam ja slučajno pala. Svi su mislili da sam to uradila namerno, i niko se nije pomerio, a ja sam se stvarno “razbila”. Ostalo je zabeleženo kamerom, i tako će ući u seriju – zaključuje Rakočevićeva.

“Aviondžije” autora Saše Al Hameda je serija koja je okupila mlađu glumačku ekipu poput stjuarda Macana kog tumači Nenad Heraković i Cegera koga je odglumio Slaven Došlo, glavni likovi su kapetan Aca (Nenad Stojmenović), kopilot Goksi (Marjan Todorović), perserka Dana (Bojana Kovačević Gajin), stjuardese Medena (Jelena Rakočević) i Nina (Marija Babić), mehaničari Mile (Miloš Đorđević) i Krca (Toni Mihajlovski).

Scenario od 48 epizoda potpisuju tri dame: Tatjana Ilić, Milena Depolo i Milica Konstantinović, a režiju dva džentlmena, Aleksandar Savić i Dušan Popović.

IZVOR: ALO.RS/HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x