Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

Glumica izgleda duplo mlađe! Lidija Vukićević proslavila 59. rođendan u haljinici sa dubokim dekolteom i šlicem!

Objavio: RHT
21/07/2021 8:05 AM

Popularna glumica Lidija Vukičević juče, 20. jula, proslavila je 59 rođendan, a sve je očarala izgledom i mnogi komentarišu da izgleda barem duplo mlađe.

Lidija Vukićević-Foto:Printscreen Instagram

Lidija je blistala u cvetnoj haljini sa dubokim dekolteom i šlicem, pripijena kreeacija istakla je glumičin uzak struk i obline na koje niko nije ostao ravnodušan.

– Svakom je život poklonio odredjenu ulogu koju treba da odigra najbolje što zna, ako misli da film uspe – napisala je glumica i zahvalila se na lepim željama.

Glumica je pozirala sa cvećem u ruci, a iako za godinu dana ulazi u sedmu deceniju, svi kažu da Lidija izgleda barem duplo mlađe.

Lidija Vukićević-Foto:Printscreen Instagram

“Cveće se uvek poklanja cveću”, “Kakva žena!”, “Nerealno dobro izgledaš”, “Duplo mlađe da ti pozavide na izgledu”, “Lepotica”, “Manekenske noge”, neki su od komentara, pored čestitki povodom glumičinog rođendana.

Podsetimo, Ldija uživa u ljubavi sa 10 godina mlađim slikarom iz Italije, a nedavno je otkrila detalje njihove veze i kako održava ljubav na daljinu.

– Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak – kaže Lidija.

Izvor: Telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner