Background adbanner
calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL! NJOJ JE IVAN MARINKOVIĆ PRAVIO DETE?! Procurila šokantna TAJNA, Jelena UHVAĆENA U LAŽI, javnost zanemela EKSKLUZIVNO HYPE UHVATIO MILANA MARIĆA! Evo šta radi glumac kada ga niko ne gleda! (FOTO) CITY HYPE: Višnja Petrović demantovala glasine da je u vezi sa Urošem Živkovićem! Teodora Popovska priznala da je iscenirala sukob sa devojkom na jednom festivalu! (VIDEO) Ivica Iliev najavio radikalne promene! “Neprihvatljivo je da Partizan poslednjih godina ne izbacuje i ne prodaje igrače” PROCURILI RANI RADOVI TEODORE DELIĆ! Ovo je njeno pravo lice, SKANDALOZNO! (FOTO) Sergej Trifunović PUŠTEN IZ PRITVORA! Tamo je proveo 15 sati?! Ovo su NOVI DETALJI (FOTO) MAPA CIKLONA BORISA! Evo gde se u odnosu na našu zemlju sada nalazi sistem koji Evropi doneo KATAKLIZMU (FOTO) ANĐELA GURA BANANU U G*ZU! SKANDALOZNA FOTOGRAFIJA PREDMET SPRDNJE NA INTERNETU! Da li je moguće da je ovo radila? Otac Sergeja Trifunovića o NJEGOVOM HAPŠENJU: “Bio je na ‘ničijoj zemlji’, a onda su ga HRVATSKI SLUŽBENICI…” “ZBOG TEBE SAM BOLJA!” Ana Korać objavila sliku sa SINOM! Posvetila mu OVE REČI! ŠOK IZJAVA TRUDNE MILICE VELIČKOVIĆ! Evo šta kaže njena, a šta Terzina porodica na trenutnu situaciju MILJANA NOSI IVANOVO DETE, A NE ZOLINO? SKANDAL VEKA! Isplivale NOVE INFORMACIJE! PRATI SE VODOSTAJ DUNAVA! Novi Sad je u domenu redovne odbrane od poplave! ODLUKA MILJANE KULIĆ O BEBI! Novi detalji, spomenula i oca deteta! Nastao muk u Beloj kući Jeste li osetili zemljotrese? Zatreslo se tlo u Srbiji, a evo gde tačno OTKRIĆE! Horoskopski znaci pre i posle seksa! Neki su nezasiti i perverzni, a neki…

Uhapšen Sergej Trifunović! Pokušao da pređe u Hrvatsku, a sada ga čeka novo suđenje u Splitu

Objavio: RHT
17/09/2024 11:01 AM

Uhapšen Sergej Trifunović!

Kako prenose hrvatski mediji, Sergej Trifunović je noćas, oko ponoći ponovo priveden, i to na graničnom prelazu Bajakovo.

Foto: Marija Mladjen/ATAImages/

Foto: Marija Mladjen/ATAImages/

Naime, njega su priveli prilikom pokušaja da pređe srpsku granicu i uđe u Hrvatsku, piše Slobodna Dalmacija. Trifunović će, kako prenose tokom dana biti doveden u Opštinski prekršajni sud u Splitu, gde ga čeka novo suđenje.

Oni podsećaju da je Trifunović pre godinu dana kažnjen nakon što su ga prijavili građani na splitskoj plaži Kaštelet, jer je svog psa Mileta držao bez nadzora. Što je, kako se navodi, uznemirilo prisutne. Kako su naveli hrvatski mediji, Trifunović je po dolasku policije navodno počeo da vređa i omalovažava službenike, zbog čega je priveden u stanicu. Na kraju je za samo dva dana platio čak nekoliko kazni, a godinu dana mu je zabranjen ulazak u zemlje EU.

Podsetimo, glumac je 28. maja kada se dogodila saobraćajna nesreća u 19.40 na Vračaru, ugao Mekenzijeve i Ivana Đaje. U udesu je učestvovao auto i motor vespa GTS kojom je upravljao Sergej Trifunović. Nakon testiranja utvrđeno da je Trifunović pozitivan na kokain i kanabis, pa je određeno policijsko zadržavanje.

Hypetv.rs/slobodnadalmacija/J.V.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner