Background adbanner
calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DA LI IVAN PATI ZA JELENOM? Tužan prizor?! Marinković podelio SLIKU IZ STANA i mnoge bacio u REBUS “Dok SLONOVI GAZE PO TRAVI, MALI STRADAJU!” Vučić uputio APEL: Da se mi malo primirimo! DA LI VAS MUČE CREVA?! Stručnjak objašnjava zašto LETI mnogi pate od ZATVORA “Izgleda da takve stvari postaju dozvoljene” Vučić o POKUŠAJU ATENTATA NA TRAMPA Pevačici OTAC ZAVRŠIO U BOLNICI dok je BILA U RIJALITIJU! Nije mogao da gleda kako joj ćerka doživljava NASILJE: “To sam saznala kad sam odatle izašla” (VIDEO) Predsednik o iskopavanju LITIJUMA: “Biće zaspoleno još 20.000 ljudi!” “MATORU JE STIGLA KARMA ZBOG LUNE ĐOGANI!” Šok gostovanje koje će promeniti sve “Izdala ju je i priklonila se DRUGOJ STRANI” “Plate 1400 evra, a penzije 650 evra!” Vučić o velikim POVEĆANJIMA u okviru Expo 2027! Predsednik Vučić o LIKVIDACIJI HAJRIZIJA: “Istraga će pokazati SVE!” (PREMIJERA) “MILJANA KULIĆ JE SRAMOTA! Koliko samo trudnoća je ABORTIRALA” Rijaliti blizanci nikad brutalniji: Najavio povratak, ali SAM DESINGERICA NA NASTUPU RENDAO KAČKAVALJ KLINCIMA U PUBLICI! Novi BIZARNI PERFORMANS (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE DONALDA TRAMPA posle POKUŠAJA ATENTATA: “Nije trebalo da budem ovde večeras!” Sve opisao do DETALJA! “Do poslednjeg trenutka sam mislila da NEĆEMO BITI U VEZI!” Lea Stanković u “CarCastu sa Va Vanom” PROGOVORILA O DEČKU NA AERODROMU BUDITE BAR TRI SATA PRE LETA! Veliki je problem softverskih sistema! “BESAN SAM, ćerka mi je PREPLAŠENA!” Oglasio se glumac nakon UZNEMIRAVANJA njegovog deteta! Otkrio kako je ona sada! HYPE TV PROGRAM ZA SUBOTU 20. JUL! Aleksandra Mladenović U PRETRESU otkrila ko je JEDINI MUŠKARAC koji je bio NASILAN PREMA NJOJ!

GLUMAC POSTAO OTAC! Kolege mu CEPALE MAJICU, FEŠTA trajala DO JUTRA?! (FOTO)

Objavio: RHT
19/07/2024 6:26 PM

GLUMAC POSTAO OTAC

Radovan Vujović dobio je ćerku i njegovoj sreći nema kraja.

Foto: M.A./ATAImages

Njegova partnerka mu je rodila devojčicu kojoj su dali ime Olga, sudeći po opisu na mrežama.

Veruje se da ime Olga potiče od imena Helga, što znači sveta, blagoslovena, svetla.

GLUMAC POSTAO OTAC

Na Instagramu su se pojavile fotografije sa slavlja koje je Vujović priredio pozvavši kolege.

Foto Printscreen Instagram visnja_sretenovic

Vidimo na jednoj slici kako su Radovanu kolege Viktor Savić i Ivan Zeković pocepali belu majcu.

Atmosfera je, čini se, bila na vrhunskom nivou i čini se da je žurka dugo trajala.

KO JE RADOVAN VUJOVIĆ

Glumac je najveću popularnost televizijske publike stekao ulogom u Vojnoj akademiji.

Međutim, igrao je i u Korenima, Šejtanovom ratniku.. Član je Narodnog pozorišta u Beogradu, kao i Jugoslovenskog dramskog.

ZAVODNIK MEĐU GLUMCIMA

U u medijima se pisalo i da je Vujović jedan od najvećih zavodnika u njihovom svetu. Naime, bio je u emotivnom odnosu sa koleginicom Anjom Alač, a ta ljubav je trajala godinama.

Upoznali su se na poslu.

Anja Alač, Foto ATA Images

„Dok smo pripremali predstavu lepo smo se družili, a potom je to prijateljstvo spontano preraslo u ljubav“, govorila je Anja svojevremeno.

„Raša me je privukao jakom energijom i duhovitošću. On je sličan meni i zapravo je moja srodna duša“, dodala je ona.

Vujović je bio u vezi i sa još dve koleginice, Milenom Radulović i Nadom Macanković.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner