Background adbanner
Background adbanner

GLUMAC NAPRAVIO HAOS NA INSAGRAMU: Milan Marić se skinuo i pozirao na rajskoj lokaciji!

Objavio: RHT
20/11/2022 10:00 AM

Čuveni glumac Milan Marić (32) podelio je na društvenim mrežama fotografiju o kojoj se priča.

Foto: Printscreen Instagram

Milan Marić je na Instagram postavio svoju sliku sa putovanja na Island, koja je odmah pokrenula lavinu komentara.

Na fotki ga vidimo kako se opušta golišav u laguni u Rejkjaviku, a sudeći po njegovom osmehu – sve mu je bilo potaman.

Nema sumnje da bi mnogi voleli da su na njegovom mestu, dok je Marić u poslednje vreme sve aktivniji na socijalnim mrežama, što se njegovim obožavateljima i te kako sviđa.

Foto: Printscreen Instagram

Marić je nedavno pričao o privatnom životu.

– Pravim intimni krug ljudi od porodice, koja mi je bitan faktor. Nemam toliko vremena da im se posvetim, oni sve razumeju. Moraju da imaju dosta razumevanja i za faze kroz koje prolazim, naš posao zahteva i po nekoliko meseci odsustva ne samo fizičkog, nego i mentalnog. Roditelji mi ne zameraju, hvala im na tome. Prijatelji isto trpe. To je najveća podrška. Kada sam u nekom procesu mogu da se pustim da budem pet meseci odsutan, a da se oni ne ljute i ne prebacuju mi, mnogo bih se loše osećao, ovako mi olakšavaju – istakao je tada.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x