Background adbanner
Background adbanner

Glumac Marko Živić nalazi se u životnoj opasnosti!

Objavio: RHT
13/10/2021 11:00 AM

Glumac Marko Živić u bori se za život, i prebačen je u A blok intenzivne nege, gde su smešteni pacijenti u najtežem stanju.

Iako se njegovo zdravstveno stanje činilo boljim, on je pre dva dana vraćen na respirator. Kako mediji saznaju, glumac ima obostranu upalu pluća, a ono što mu trenutno ugrožava život je i bakterijska infekcija koju ima.

Marko Živić
Marko Živić

“Marko je veoma loše, jako je slab. Ima obostranu upalu pluća, visoku temperaturu, te veliki broj bakterija koje u kombinaciji sa ostalim udruženim bolestima protiv kojih se i ranije borio čine veoma lošu kliničku sliku”, ispričao je za medije izvor blizak glumcu.

“Niko se ne usuđuje da daje prognozu. Marko je u životnoj opasnosti i svi sada možemo samo da se molimo bogu i nadamo se čudu. Doktori čine sve što je u njihovoj moći i prate ga iz minuta u minut, ali kada je ovakvo stanje s puno pridruženih bolesti, nezahvalno je davati prognoze”, nadovezao se.

Printskrin youtube/Blic
Printskrin youtube/Blic

Podsećamo, Marko Živić se već tri nedelje nalazi u KBC „Dr. Dragiša Mišović“, gde vodi najvažniju životnu bitku. Nakon dve nedelje činilo se da situacija ide na bolje zbog čega je skinut s respiratora, međutim, stanje mu se naglo pogoršalo, te je morao biti ponovo priključen.

Marko Živić važi za jednu od najpozitivnijih javnih ličnosti. On je u nekoliko navrata pričao o borbi s kancerom jednjaka i želuca, koju je vodio sa samo 36 godina.

Optimista sam. To mi je mnogo pomoglo u lečenju. Stalno sam pravio pozitivnu atmosferu na odeljenju. Vikao sam im: „Ajmo svi u šetnju“. Neki su u početku mislili da sam lud, a onda su shvatili da time što dižem sebe pomažem i njima”, izjavio je glumac.

Nadamo se da ćemo svi uskoro čuti dobre vesti o glumčevom oporavku, a do tada samo možemo reći – MARKO, IZDRŽI! 

Izvor:alo.rs/hypetv.rs

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x