Background adbanner
Background adbanner

GLAMUR U VELELEPNOM DVORCU Dragana Mirković čestitala praznik, a od njene luksuzne dekoracije zastaje dah! (FOTO)

Objavio: RHT
05/04/2021 10:00 AM

Pevačica se potrudila da sve bude na nivou

Pevačica Dragana Mirković obeležava danas Uskrs po gregorijanskom kalendaru, a tom prilikom napravila je svečani ručak u luksuznom domu u Beču.

Naime, Dragana je na svom Instagramu podelila video snimak na kojem je pokazala prazničnu dekoraciju. Na stolu su poređani zečevi, šaerna jaja i puno cveća, što je njene pratioce ostavilo bez daha.

Ona je iskoristila priliku i da svima čestita praznik koji danas slave.

Dragana Mirković – Foto: Printscreen

– Srećan Uskrs svim vernicima rimokatoličke vere. Puno zdravlja i sreće od srca želim – poručila je Dragana, a koleginica Dara Bubamara joj me među prvima ostavila srce u komentaru.

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x