Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

GENERALNI DIREKTOR “TELEKOMA” ČLAN FORBSOVOG POSLOVNOG SAVETA: Priznanje Vladimiru Lučiću i nacionalnoj kompaniji

Objavio: RHT
15/04/2021 7:49 PM
GENERALNI direktor “Telekoma Srbija”, Vladimir Lučić, postao je član Forbsovog poslovnog saveta, koji čine istaknuti poslovni lideri iz čitavog sveta.

U članstvo ove organizacije se ulazi po pozivu i na osnovu referenci koje biznismeni steknu u svom dugogodišnjem radu.

Vladimir Lučić-Foto:Printscreen

– Drago mi je da sam dobio poziv i mislim da je to priznanje ne samo meni nego i našoj kompaniji – istakao je Lučić. – To je jedinstvena prilika za stavarnje ličnih kontakata sa istaknutim svetskim poslovnim liderima. Time se stvara mogućnost dodatne promocije naše kompanije i podrške međunarodnim aktivnostima koje planiramo. Smatram i da ću uspeti da privučem određen broj biznis lidera iz nekih drugih sfera da investiraju u Srbiju i da im približim naše potencijale.

On je najavio da je jedan od biznis ciljeva nacionalne kompanije da se proširi projekat za dijasporu, osim u Austriji još na Nemačku, Švajcarsku, Ameriku i Kanadu.

– Osim toga, formiramo fond kojim ćemo finansirati startap ideje s ciljem da ih prodamo svuda po svetu i samim tim članstvo u ovakvom biznis forumu omogućava “Telekomu” da bude još uspešniji u tome – naglasio je Lučić.

Vladimir Lučić je generalni direktor “Telekom Srbija grupe” i izvršni direktor “M:tela” Crne Gore. Profesionalno iskustvo sticao je u “Eriksonu” u Švedskoj i u Nemačkoj. Radio je, uz kraće prekide, u “Telekomu Srbije” od njegovog osnivanja 1997. Za generalnog direktora kompanije postavljen je 16. decembra 2020.

Rođen je 18. februara 1971. godine u Šapcu, diplomirani je inženjer elektrotehnike. MBA zvanje je stekao po programu Univerziteta Institut Kurt Boš iz Švajcarske.

Novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner