Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

GDE SU JOJ NESTALE GUSTE LOKNE? POGLEDAJTE neviđenu transformaciju poznate glumice!

Objavio: RHT
11/11/2021 3:00 PM

Glumica Lidija Vukićević (59) svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sada je ponovo raspametila fanove na Instagramu novom objavom.

 

Lidija je oduvek bila prepoznatljiva po gustim loknama, ali je ovog puta rešila da napravi transformaciju. Naime, ona je rešila da se isfenira i napravi blage lokne, te je na prvi mah mnogi nisu prepoznali.

“Bože, ova žena ne stari”, “Lidija, sve si lepša”, “Prelepa kao i uvek!”, “Izgledaš sjajno, ova kosa ti super stoji”, glasili su samo neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

IZVOR: ALO.RS/HYPETV.RS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner