Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

Gde si POŠ’O? Milenković vratio Džaku odakle je krenuo u jednom potezu! (VIDEO)

Objavio: RHT
03/12/2022 8:55 AM

Na veliku žalost, fudbaleri Srbije su ispali sa SP pošto je četa Dragana Stojkovića sinoć izgubila od Švajcarske izgubila rezultatom 3:2.

Foto: Screenshot Youtube

Bila je to utakmica puna uzbuđenja, lepih poteza, preokreta, međutim kao i što je očekivano, bilo je i varnica u par navrata.

U nadoknadi vremena izbio je haos na relaciji Granit Džaka – Nikola Milenković.

Džaka je stari provokator!

Tokom svih 90 minuta, Džaka je provocirao naše igrače, a pravi haos je nastao u 90 minutu kada je Milenković odbrusio Džaki posle jedne provokacije, a potom ga rukama odgurnuo od sebe. Njih dvojica su ušli u klinč, a veći problem sprečili su ostali igrači.

Kako je izgledao sukob njih dvojice pogledajte u video snimku:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner