Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

GDE JE NESTAO NAJBOLJI JUTJUBER U SRBIJI!?

Objavio: RHT
17/03/2021 10:11 AM

YouTube kultura u Srbiji doživela je ekspanziju, baš u trenutku kada je s te mreže otišao najpoznatiji srpski jutjuber Nixa Zizu. 

Poznat po raznovrsnim interesantnim vlogovima o hrani, gejmingu, vežbama, Nixa se vratio nakon pet meseci odsustva sa snimcima vežbi za leđa. Razlog tome bila je sabraćajna nesreća koja mu je promenila život, ali i teme kojima se bavi u svojim vlogovima. Uprkos tome, Nixa se lagano vratio u formu kad je reč o zdravlju, ali i pratiocima na YT kanalu. 

Pogledajte njegov novi video ovde:

Tagovi:

 • Nixa Zizu
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

  PRATITE NAS

  HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
  HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
  Background adbanner