Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

GASTOZ UHVAĆEN KAKO PIPA LUTKU! Bivši rijaliti učesnik šokirao devijantnim ponašanjem!

Objavio: RHT
17/07/2021 8:46 AM

„Sve u svrhu posla“, parola je kojom se po svemu sudeći vode mladi reperi, pogotovo kada se nađu na snimanju spota!

Nenad Marinković Gastoz-Foto:Paparaco Alo!

U to se nedavno uverio i paparaco Alo! koji je u Crnoj Gori uhvatio repera i rijaliti zvezdu Nenada Marinkovića Gastoza dok je snimao spot za novi duet „Njami, njami“ koji je uradio u saradnji sa crnogorskim bendom „2L“.

Nenad Marinković Gastoz-Foto: Paparaco Alo!

Iako su mnogi očekivali da će Gastoz na setu biti okružen buljukom lepih žena, situacija koju smo zatekli bila je potpuno drugačija.

Spot je snimljen u Crnoj Gori, a sjaj i luksuz scenografije pomalo je poremetio izbor statistkinja za spot. I dok bi mnogi očekivali da će Gastoza u novom spotu okružiti buljuk lepotica, reper je za pojedine kadrove iznajmio dve plastične lutke koje su bile obučene u seksi veš.

Nenad Marinović Gastoz-Foto:Paparaco Alo!

Gastoz je pevao o zauzetoj devojci čije je srce osvojio, a pritom nije propuštao da svako malo namesti erotski crveni bodi koji je nosila njegova plastična izabranica.

Iako se svojski trudio da spot snimi što profesionalnije, ipak su mu ruke često završavale na grudima plastične lutke.

Nenad Marinković Gastoz-Foto:Paparaco Alo!

U sličnim kadrovima našao se i Lazar Živanović, član grupe „2L“, koji je snimio kadrove sa drugom plastičnom lutkom na bračnom krevetu pevajući o zabranjenoj ljubavi.

Nema sumnje da su Gastoz i momci iz crnogorskog dvojca ozbiljno shvatili svoj zadatak, a kako se čini, nimalo im nije smetalo što je snimanje trajalo satima.

Foto:Paparaco Alo!

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner