Background adbanner
Background adbanner

FUJ! DALILA I CAR SKANDALOZNU SVAĐU REŠILI VRELOM AKCIJOM! (VIDEO)

Objavio: RHT
15/06/2022 11:05 AM

Dalila Dragojević u nekoliko navrata doživela je pomračenje, te je u toku večeri kukala i jaukala na sav glas, dok se Filip Car nervirao.

Naime, njih dvoje su otišli zajedno da se istuširaju, kako bi porazgovarali, ali je to krenulo drugim tokom.

Njih dvoje su uplovili u vrelu akciju, koja nije toliko dugo trajala, a kako će se na dalje odvijati situacija, ostaje nam da ispratimo.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Dalila i Filip ovako ponašaju, a mnogi zaključuju da oni kao da obožavaju da se prvo tuku, a onda da imaju žestoke akcije u rijalitiju i to bez stida i srama.

Pre nego što su završili u vreloj akciji, par se celu noć svađao i tukao. Tako se u jednom trenutku čak Dalila i na podu, a Filip su je ščepao za vrat i gušio.

– Daj da te pitam nešto normalno. Kažem ti da ja ovo nisam napravio. Zamisli da na osnovu tvog ponašanja, da se ponašam. Je l’ se sećaš kad ti je Dejan to radio – rekao je Car.

– Dejan me ne intresuje. Ti si jedini čovek koji me intresuje, kunem ti se. Nije me intresovao zato što sam se od prvog dana zaljubila u tebe – drala se Dalila.

– Da li ti vidiš svoje ponašanje i postupke? Da li meriš sebe – drao se Car.

Izvor:Kurir.rs

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x