Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci. POŽAR U MIRIJEVU! Gust crni dim kulja na sve strane (VIDEO) MILJANA IZGUBILA NA SUDU PROTIV MATORE! Skandalozni detalji incidenta: Psovala advokate, cepala tužbe i vređala mrtvu decu?!

FRKA ZA STARATELJSTVO! Ivan Marinković uzima sina Željka?! U Nišu vanredno stanje, Kulići na mukama!

Objavio: RHT
29/02/2024 9:09 AM

Frka za starateljstvo!

Ivan Marinković već je pričao da planira da pokrene svoje roditeljsko pravo i preuzme starateljstvo nad sinom Željkog, koga je dobio iz veze sa Miljanom Kulić.

Foto: Printscreen youtube

Međutim, ono što najviše nervira porodicu Kulić, jeste to Ivanovo glasno pričanje u prazno. E sada je Marinković javno na televiziji ponovio, da sada ima uslove, stan i novac. Pa čim napusti rijaliti planira da angažuje advokata i pozabavi se starateljstvom nad sinom.

Nakon što je to rekao javno, Miljanina majka Marija Kulić koja je trenutni staratelj svog unuka, se istog momenta oglasila na svom Instagramu. Ona se obratila Ivanu i njegovoj ženi Jeleni i tom pirlikom rekla da Ivan neće dobiti startateljstvo nad Željkom jer ne brine ni o svom prvom detetu.

foto: instagram/printscreen

Biće, al u ku*ci. Kad bude otac Leni, onda će i drugima“, napisala je Marija pa je dodala još jedan stori.

foto: instagram/printscreen

“Buđolina, zašto ne piješ terapiju, kada si muža bola makazama i krv bila po celoj zgradi. Lekovi bi ti pomogli”, napisala je Marija i tako potkačila Ivanovu ženu za majčinstvo. Bilo kako bilo, Kulićima nije lako. Mariji je čak u jednom trenutku i pozlilo. U Nišu je bilo vanredno stanje, jer se kraj rijalitija vidi uskoro. A tada bi i Kulići mogli da ostanu bez svog unuka i mezimca. Frka za starateljstvo tek počinje!

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner