Background adbanner
Background adbanner

Fotografije starlete posle hiruške intervencije zgrozile javnost! “Mislila sam da ću umreti”! (FOTO)

Objavio: rht
06/07/2021 8:59 AM

Engleska starleta i rijaiti zvezda Kejti Prajs (42) ponovo je otišla pod nož pre tri nedelje, a fotografije nakon intervencije su jezive.

Kejti Prajs-Foto:Profimedia

Kejti je imala liposukciju celog tela, lifting oka i usana, liposukciju ispod brade, a salo joj je ubrizgano u zadnjicu.

 Iskreno, otišla sam do vraga i nazad, bilo je stravično! O moj Bože, izgledam kao čudovište iz horor filma – poručila je starleta koja je nekoliko intervencija imala u Turskoj, a njen izgled zgrozio je mnoge.

Kejti Prajs-Foto:Profimedia

– Samo sam pomislila: “To je to, umreću”. Bila sam prestravljena da izgledam kao nakaza, poput one Neveste iz Vildensteina ili lažne lutke – rekla je Kejti.

Kejti Prajs-Foto:Profimedia

– Probudila sam se sa rupama i šavovima po celom telu. Izgledam kao da mi iz nosa i očiju izlaze mačji brkovi. Ali ja samo želim staru Kejti nazad – zaključila je starleta.

Kada se Kejti probudila nakon anestezije lekari su joj rekli da joj treba transfuzija, međutim, ona je to odbila zbog straha od korona virusa.

Kejti Prajs-Foto:Profimedia

Starletin verenik Karl Vuds, koji je gledao intervenciju operacionoj sali, rekao je da se plašio da je Kejti mrtva

Kejt Prajs sa verenikom-Foto:Profimedia

Izvor:Telegraf

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Tagovi:

 • Kejti Prajs
 • PRATITE NAS

  FACEBOOK

  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x