Background adbanner
Background adbanner

Fotografije starlete posle hiruške intervencije zgrozile javnost! “Mislila sam da ću umreti”! (FOTO)

Objavio: RHT
06/07/2021 8:59 AM

Engleska starleta i rijaiti zvezda Kejti Prajs (42) ponovo je otišla pod nož pre tri nedelje, a fotografije nakon intervencije su jezive.

Kejti Prajs-Foto:Profimedia

Kejti je imala liposukciju celog tela, lifting oka i usana, liposukciju ispod brade, a salo joj je ubrizgano u zadnjicu.

 Iskreno, otišla sam do vraga i nazad, bilo je stravično! O moj Bože, izgledam kao čudovište iz horor filma – poručila je starleta koja je nekoliko intervencija imala u Turskoj, a njen izgled zgrozio je mnoge.

Kejti Prajs-Foto:Profimedia

– Samo sam pomislila: “To je to, umreću”. Bila sam prestravljena da izgledam kao nakaza, poput one Neveste iz Vildensteina ili lažne lutke – rekla je Kejti.

Kejti Prajs-Foto:Profimedia

– Probudila sam se sa rupama i šavovima po celom telu. Izgledam kao da mi iz nosa i očiju izlaze mačji brkovi. Ali ja samo želim staru Kejti nazad – zaključila je starleta.

Kada se Kejti probudila nakon anestezije lekari su joj rekli da joj treba transfuzija, međutim, ona je to odbila zbog straha od korona virusa.

Kejti Prajs-Foto:Profimedia

Starletin verenik Karl Vuds, koji je gledao intervenciju operacionoj sali, rekao je da se plašio da je Kejti mrtva

Kejt Prajs sa verenikom-Foto:Profimedia

Izvor:Telegraf

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Tagovi:

 • Kejti Prajs
 • U TRENDU

  CRNA HRONIKA

  HOROSKOP

  PRATITE NAS

  FACEBOOK

  Facebook Posts

  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x