Background adbanner
Background adbanner

FOTOGRAFIJA TIJANE AJFON BEZ ŠMINKE I FILTERA NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA: “Bacila je pare na intervencije da bi OVAKO izgledala?!”

Objavio: RHT
22/06/2022 7:40 PM

Pojavom rijaliti programa, našu javnu scenu, preplavile su brojne starlete, koje su kao po šablonu, veliki ljubitelji estetske hirurgije i silikona.

Foto; Instagram

Jedna od njih je i Tijana Maksimović, u javnosti poznatija kao Tijana Ajfon, koja je se podvrgla mnogim estetskim korekcijama, da bi sada ovako izgledala.

Pored estetskih korekcija, starlete mahom za svoje fotografije na društvenim mrežama koriste filtere, pa tako mnogi i ne znaju kako one zapravo izgledaju.

Tijana je sada na svom Instagram profilu, pokazala kako ona zaista izgleda bez šminke, filtera i fotošopa, a krupni kadar njenog lica izazvao je lavinu na društvenim mrežama.

Foto; Instagram

“Obrvice krem babanice, šta je ovo”, “Bez filtera i fotošopa ni silikoni ti ne pomažu”, “Bacila pare na intervencije kad ovako izgleda”, “Ima fleke po licu i podočnjake”, bili su neki od komentara na njeno izdanje.

Izvor: Blic

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x