Background adbanner
Background adbanner

Filip Čukanović gleda svet sa visine! (FOTO)

Objavio: RHT
22/06/2021 7:41 AM

Voditelj Filip Čukanović nedavno je boravio u Njujorku odakle je postavljao fotografije na svom Instagram profilu, koje su malo koga ostavile ravnodušnim.

Filip Čukanović-Foto:Printscreen Instagram

Međutim, slike koje je voditelj postavljao prilikom razgledanja ovog grada iz vazduha posebno su privukle pažnju pratilaca, a i sam Čukanović je bio oduševljen.

– Jedno od najboljih iskustava u životu! – napisao je voditelj ispod fotografije, a potom su brojni pratioci krenuli da ostavljaju komentare.

– Baš ti stoji Njujork – glasio je samo jedan od komentara.

Izvor: Espreso

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

3 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x