Background adbanner
Background adbanner

FILIP CAR KUPIO JAHTU: Otkrivamo sa kim zadrugar uživa u luksuzu!

Objavio: RHT
11/08/2022 10:15 PM

Filip Car, od kako je izašao iz Bele kuće i konačno stavio tačku na odnos sa Dalilom Dragojević, sve više provodi vremena u svojoj rodnoj Crikvenici sa svojim najbližim prijateljijma i porodicom.

FOTO: ATA Images

Tokom boravka u u rijalitiju, više puta je istakao da je njegov grad i sve ono što on nosi sa sobom, a prvi put sa sobom je poveo i Stefana Šebeza sa kim neguje prijateljstvo od svog prvog učešća u Zadruzi.

Nakon novog odlaska u Crikvenicu, ponovo mu je Šebez pravio društvo ni manje više nego na jahti, te su uživali u vrelim temperaturama na sred mora. Filip je konačno postao’ kapetan lađe’ o kojoj je toliko pričao, a da li će se atraktivnim zadrugarima pridružiti i neka devojka, ostaje nam da ispratimo.

BONUS VIDEO:

Izvor: Pink.rs

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x