Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Filip Car i Dejan Dragojević opet najbolji prijatelji?

Objavio: RHT
19/01/2023 8:00 PM

U Beloj kući svakim danom je sve napetija situacija, jutros nakon emisije Zorica Marković i Aleksandra Nikolić prepričavali su razgovor sa Filipom Carem.

Foto: Priintscreen


Zorica je ispričala kako Car sada tvrdi da mnogo voli Dejana Dragojevića.
I šta on misli, da kad ti nešto kažeš… – rekla je Aleks.


– Da ja tebe savetujem. Sve i da te savetujem, to je naš problem – dodala je Zorica.
– Šta on hoće, da ja puknem? – pitala je Nikolićeva.
– Neka sjaše. Ja da ćutim neću. Daj da razraničimo neke stvari. Vrti u krug sve ono, pa ja od početka od našeg poznanstva do dana današnjeg.


Šta hoće, da mu ćutimo svi? – pričala je Markovićeva.
– Ne ćutimo mu samo ja, Mića, Zorica i Neca i Peca – rekla je Aleks.
– Meni je drag kad ostavimo sve na stranu, volim takve barabe, ali sve što radi ne podržavam. Rekla sam da je preterao, ne može tako. Ja sam veća budala. Ja ću sa njim da se tučem do poslednje kapi krvi. Nisam
normalna, poginuću, neću se vratiti. On opet, nešto. Pa Dejan. Ispada da voli Dejana – dodala je Zorica.


– On priča da je moja veza sa Dejanom lažna. Njega nervira što nemam reakciju, a zna da mogu da budem pogana. Dovodi me do ludila, vidi… – govorila je Nikolićeva.


– Ja ću bre njoj da kažem Majakita kad ja hoću. Šta ima on sa našim konfliktom. Kad joj kažem Majakita, to je zbog nje i mene. On bi sad hteo da ona srlja, srlja, srlja… – rekla je Markovićeva.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner