Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

FAN KRIV ZA SVE! Adel se rasplakala na koncertu! Razlog će vas iznenaditi! (VIDEO)

Objavio: RHT
19/01/2023 8:30 PM

Adelina obožavateljka, koja je otputovala na njen koncert u Las Vegas kako bi proslavila razvod, rasplakala je pevačicu kad joj je otkrila razlog dolaska.

Foto: Niklas HALLE’N / AFP / Profimedia

Rebeka Fajnglos (33) nedavno se razvela i proslavila taj događaj tako što je s prijateljicama otišla u Las Vegas, a celu je priču podelila na svom TikTok profilu. Na Adelinom koncertu držala je papir na kom je pisalo: “Pomogla si mi da prođem kroz razvod”, a pevačici je objasnila da upravo slavi razvod.

@rfeinglos

I threw myself a newly UNwed party in Vegas with my closest friends— and we made Adele cry… Really though: Divorce is a long, emotional, and stressful process. We talk about the trauma of toxic relationships, but we don’t get real about divorce. It can be traumatic, too. Mine certainly was. And I’m so glad it’s over. This past weekend, my 14 best girlfriends and I went to Las Vegas not only to celebrate my divorce, but I wanted to celebrate THEM for standing by my side during one of the most difficult times of my life. So. No more “failed marriage” talk. No more divorce shame. Let’s CELEBRATE leaving relationships that aren’t good for you. And, let’s remember Adele’s advice: “Keep your friends close to you, because they’re better than any man…” #divorce #divorcetok #grief #griefjourney #adele

♬ original sound – Rebecca Feinglos

“Obožavam to!” uzviknula je Adel, a zatim se rasplakala na bini i rekla: “To što si dovela prijateljice me tako ganulo”, a zatim se obratila publici s važnim savetom.

“Držite se svojih prijateljica jer su bolje od ijednog muškarca ili žene. Vaše prijateljice s vama su za celi život”, rekla je.

Podsetimo, Adel se 2019. razvela od Simona Koneckog, a javno je progovorila o bolnom iskustvu te otkrila kako se u tom razdoblju sprijateljila s Dženifer Lorens i Nikol Riči, koje su joj pomogle u celom procesu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Tagovi:

 • Adel
 • pevačica
 • video
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

  PRATITE NAS

  HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
  HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
  Background adbanner