Background adbanner
calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SRBIJA DOBILA INVESTICIONI REJTING Vučić: “Ostvarili smo istorijski uspeh” U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” Sa NJOM je PREVARIO devojku “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na spekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Uzimajte JEDNU KAŠIČICU ove namirnice dnevno! SNIŽAVA ŠEĆER i HOLESTEROL, a evo zašto je još dobra VUK MOB ISTETOVIRAO IME SVOJE NOVE DEVOJKE! Ona se odmah pohvalila na Instagramu (FOTO) POTPIŠITE I POMOZITE! Pokrenuta peticija da se sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmere ka poplavljenim područjima! “DESINGERICA NIJE PEVAČ!” Katarina Grujić otkrila da li bi snimila duet sa Despićem EKSKLUZIVNO za Hype TV: “Mora da se napravi granica!” “IZDAO JE ČLANA PORODICE, KAKO NE BI I MILICU?!” Terzin brat brutalno opleo po njemu, pa otkrio njegove mračne tajne iz prošlosti! KIM KARDAŠIJAN PODRŽAVA BRAĆU MENENDEZ?! Starleta se zalaže za oslobađanje dva momka koja su brutalno ub*la svoje roditelje?! U zatvoru su od 1996. godine! (FOTO) I ONA JE U TAKIJEM ZAGRLJAJU! Isplivala skandalozna fotka rijaliti učesnice! Teodora će da pobesni kada sazna! (FOTO) ISPLIVALI NOVI DETALJI IZ ZATVORA! Paf Didi spreman na sve samo da ga puste?! Evo šta je reper tražio! ZDRAVKO ČOLIĆ HITNO POSLAO POMOĆ POPLAVLJENIMA BIH! Gest pevača oduševio mnoge! ISPLIVALA MILIČINA PREPISKA SA TERZINOM TETKOM! Sada je jasno ko laže! Zbog ove rečenice će brujati cela nacija! “PRED ĆERKOM NE PRIČAM LOŠE O BIVŠOJ ŽENI! Kada poraste sama će shvatiti PRAVU ISTINU” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ”, Stanislav Krofak progovorio o odnosu sa Vanesom “NISAM JE PROGANJAO!” Stanislav Krofak prvi put PROGOVORIO o OPTUŽBAMA Nataše Moskve “Ona je bila moja kratkotrajna ŠEMA” “MALO SMO SE BACILI VIŠE NA MUZIKU!” Aca Lukas EKSKLUZIVNO o premijeri filma “Stravično” i koncertu koji svi željno iščekuju! (VIDEO)

EVO ZAŠTO SU RASKINULI MAJA I BILAL: U sve umešani Zvezdan i Janjuš!

Objavio: RHT
30/07/2023 8:31 PM

Ona je priznala da je njegova porodica nije prihvatila kako su oni to predstavili i da su očekivali da ona promeni veru.

Maja Marinković definitivno je stavila tačku na vezu sa Bilalom zbog kog se preselila u Sarajevo, međutim, sada otkriva da ništa nije bilo sjajno te da više nije mogla da trpi njegovu ljubomoru i torturu.

Foto: Printscreen Instagram

Ona je priznala da je njegova porodica nije prihvatila kako su oni to predstavili i da su očekivali da ona promeni veru.

Šta se desilo sa Bilalom i tobom?

– Dečko nije normalan, ja sam opet ispala budala, ali dobro, iskreno moj Taki mi je po ko zna koji put otvorio oči i hvala mu na tome. Ja ocu nisam ni smela da pričam sve jer znam kako bi reagovao. Ćerka sam mu i shvatio je on da ja nisam srećna i kakav je zapravo Bilal. Istina je da smo nas dvoje dva sveta, ja ništa ružno nisam htela da o njemu kažem, ali eto, prvi je ispao prema meni nefer i tražio da me ljudi pljuju po emisijama, davao je izjave koje nemaju veze sa mozgom. Želim mu sve najbolje što dalje od mene.

Jel istina da je Bilalova porodica htela da promeniš veru?

– Jeste, oni me nisu prihvatili iz nacionalnih razloga, videla sam da im to smeta. Ja nisam išla ni na jedno slavlje jer nisam njihova, da tako kažem. Primećivalo se to, nisam ja glupa. Pitali su me kada sam upoznala njegovu porodicu da li bih menjala veru, šta mislim o tome. Da, hteli su da promenim veru.

Zbog čega je Bilal pretio nakon raskida da će se ubiti?

Foto: Printscreen Instagram/Ilustracija hypetv

– Pretio je on često, ucenjivao tako, ali dečko laže, to veče je umislio da se ja dopisujem sa Janjušem jer smo bili zajedno u emisiji. Pritom, on i ja tada smo već završili, pa mi je pretio, objavila sam poruke, zvao, ja se nisam naravno javljala. Hteo je da me uhvati na patetiku, ali džabe, ne nasedam. Zaboleo ga je Janjuš jer smo imali normalnu konverzaciju.

Jel se viđaš sa Janjušem?

– Ne, videli smo se tada u emisiji i nismo se dopisivali, bila je slučajnost da mi držimo telefone u rukama. Nemam komunikaciju sa njim kako neki pišu, želim mu sve najbolje. Ja nemam problem da gostujem sa bilo kim.

Šta je sa Zvezdanom, jel ste se čuli?

– Ne, ne, isto mislim što sam i pre, on je okej lik, ja ga gotivim, Zveki je super, ali se više ne družimo.

Šta misliš o pomirenju Ane i Ace Bulića?

– Ja tu ne vidim ništa loše, ja Anu gotivim, čujemo se, treba da se i vidimo i popijemo kafu. Ona je svašta nešto proživela u životu, ima pravo da bude srećna, a kaže da jeste. Ako je to njena sudbina šta ima bilo ko da joj sudi. Sad se svi dohvatili toga, žena ništa loše nije uradila. Ja joj želim da bude srećna.

Šta sada misliš o Filipu Caru?

– Žao mi je što sam dopustila sebi neka poniženja jer niko nije vredan toga. Ne želim da mu dajem na značaju, on se kao čovek pokvario, ne zanima me više, ali uopšte. On je hteo da me uništi, želeo mi je loše. Gadi mi se, iskreno, ne želim više ime da mu spomenem.

Foto: Printscreen Instagram

Hoće li se venčati na kraju Car i Aleks?

– Ma neka rade šta hoće, ja o njima ne razmišljam, stvarno su za mene prošlost. Da li će da se venčavaju, razvode, ne zanima me uopšte. Meni se rijaliti završio i ja ga napolju ne igram, imam svoj život i zadovoljna sam. Nisam deo te priče i ne želim da moje ime povezuju sa tim osobama.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner