Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Evo zašto su Pike i Šakira dali deci srpska imena!

Objavio: RHT
24/01/2023 8:30 PM

Diva Šakira i fudbaler Pike su dobili u vanbračnoj zajednici dva sina kojima su dali srpska imena, Milan i Saša. Kako je svima poznato, njihovoj ljubavi je došao kraj zbog fudbalerovog neverstva.

Foto: Printscreen Instagram Ilustracija

Ono što malo ko zna jeste zašto su Šakira i Pike dali naslednicima pravoslavna imena. Prvog naslednika bivši par je dobio 2014. godine i dali su mu ime Milan, što je tada bilo veliko iznenađenje za javnost.

O razlozima za srpska imena postoje brojne verzije. Jedna je ta da je Šakirin otac, Vilijam potomak Makedonaca, a po drugoj da je odrastao u pravoslavnom okruženju.

Pojedini mediji su pisali i da je pevačicin tata Vilijam Mebarak Čadid rođen u Libanu, katolik po rođenju, u stvari potomak nekog pravoslavnog Makedonca.

– Misliš da si me povredio, ali si me učinio jačom. Ne vraćam ti se, ne plači za mnom i ne preklinji me. Razumem da nije nije moja krivica i da te kritikuju, ja samo pravim muziku, žao mi je ako ti to smeta. Mnogo si se promenio, ja te nisam poznavala takvog. Vredim koliko i dve dvadesetdvogodišnjakinje, zamenio si Roleks za Kasio i Ferari za Tvingo – govore stihove Šakirine nove pesme.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner