Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Evo zašto ne skida periku: Andriana ima ovu bolest!

Objavio: RHT
18/05/2021 11:00 AM

Andreana Čekić od kada se pojavila na javnoj sceni nosi perike, to je malo kome poznato jer pevačica kupuje kvalitetnu kosu iste boje i slične dužine, pa na prvi pogled nije uočljivo. I dok su mnogi mislili da ona samo prati trendove koje nameće svetska moda, Čekićka ima zdravstveni probelm. Naime, njoj od stresa opada kosa, pa iako ona koristi razne preparate za rast i regeneraciju, problem ne može da reši. 

“To je jedna vrsta alopecije, koju uspeva koliko toliko da drži pod kontrolom, ali često na određenim mestima izgubi malo kose, pa deluje proređeno. Nije to ništa strašno, ali to je jedan od glavnih razloga zašto nosi perike, da ne bi kosu dodatno uništavala farbenjem, feniranjem i peglanjem”, kaže izvor blizak pevačici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner