Background adbanner
calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA I STANISLAV VODILI LJUBAV U HOTELU, SVE JE OTKRIVENO!? Pojavili se detalji sa medenog meseca, nastao muk! SASLUŠANI NOVI SVEDOCI U SLUČAJU UBISTVA DANKE ILIĆ (2) Evo šta su otkrili u Tužilaštvu! PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRAĆA JAVNOSTI: “Podižemo saradnju sa afričkim i azijskim zemljama” (VIDEO) Sandra Afrika otkrila sve o sukobu sa Majom Marinković i Stanijom!Pevačica progovorila o stambenom pitanju! PEVAČICA SVE ODUŠEVILA, POKAZALA OBLINE! Uvek zakopčana do grla, a sada u bikiniju (FOTO) MAJKA SLOBE RADANOVIĆA U BOLNICI! Prva fotografija sa lica mesta! (FOTO) Predsednik primio akreditivna pisma ambasadora! Tim povodom se oglasio: “ZA SRBIJU NE POSTOJE VELIKE I MALE ZEMLJE, VEĆ PRIJATELJI I PARTNERI” NEVALJALA MILICA! VRELA I MOKRA! Pevačica se skinula gola, usijale se mreže! Ovako je dovela liniju do savršenstva VULIN UPUTIO JASNU PORUKU: Srbija je mala zemlja, ali nije toliko mala da bi odustala od sebe i svog prava da bira prijatelje REĆI ĆE SVE ŠTO SU VIDELI: Ovo su imena novih svedoka u slučaju ubistva Danke! Prve komšije Ilića u Banjskom Polju nešto znaju?! Predsednik primio akreditivna pisma ambasadora: Grupnoj predaji akreditivnih pisama prisustvovali su ambasadori ohih država! (VIDEO) DANAŠNJI HOROSKOP: Devicama energija na vrhu, Škorpije uznemirene EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA! Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić(2) dovedeni u Više javno tužilaštvo! Danas je najavljeno svedočenje NOVIH SVEDOKA ŠOK! NIKOLA JOKIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA U KLUBU? Dočekao jutro u društvu OVE pevačice? MINA KOSTIĆ OPLELA PO BIVŠIM PARTNERIMA: “Oni te vole, a ujedno te i mrze, toliko su jadni bili u nekim trenucima…” RADA MANOJLOVIĆ ŽELI DEČKA PENZIONERA! Pevačica otkrila šta joj je najvažnije!

LAZAR VODI SRBE U ODLUČUJUĆU BITKU! Evo šta je Piksi spremio za meč sa Dancima!

Objavio: RHT
23/06/2024 3:34 PM

Evo šta je Piksi spremio

Photo:Profimedia

Lazar Samardžić (22) povešće reprezentaciju Srbije u odlučujuću bitku na EURO 2024!

Mladi fudbaler gotovo je izvesno biće u startnih 11 na duelu sa Dancima.

Zaradio je Samardžić poverenje Stojkovića, a selektor je jako blizu i odluke da izdiktira njegov ime kada reprezentativcima bude saopštavao ko počinje duel. Iako bi mnogi pomislili da to znači odlazak Tadića na klupu – to se neće desiti. U početnoj postavi biće mesta za obojicu!

Nadamo se da će Danci i fudbalska Evropa dobro zapamtiti Lazara! Nadamo se da će mu UEFA konačno i naučiti ime, obzirom da su mu na prethodna dva meča stavljali samo prezime u zvaničnim najavama utakmice.

Evo šta je Piksi spremio

Promena će da bude i u napadu. Vlahović se najverovatnije seli na klupu, dok će ofanzivu da predvodi “samo” Aleksandar Mitrović. Ovo ne znači da će Srbija igrati defanzivnije. Uostalom, igra sa Mitrovićem i Vlahovićem nije nam donela ogroman broj prilika, naprotiv, dosta teže su srpski napadači ulazili u šanse na mečevima sa Engleskom i Slovenijom.

Što se tiče defanzive, Piksi neće da menja najbolji deo našeg tima u dosadašnjem toku turnira. Moguće su izmene na poziciji zadnjeg veznog – Gudelja čeka pozicija startera, a uz njega tu će da bude Lukić ili Ilić. Mladenović je siguran (praktično nema alternativu), dok je dilema Živković ili Birmančević. Izvesno je da će obojica dobiti šansu, neko od 1. minuta, a neko tokom meča.

Hypetv.rs/M.K.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner