Background adbanner
Background adbanner

EVO KOJE MUŠKO IME NIKAKO NE TREBA DA DATE DETETU! Sluti na nesreću i tugu

Objavio: RHT
23/11/2022 6:26 PM

Kada je o izboru imena za dečaka ili devojčicu reč, roditelji se vode trendovima, tradicijom ili ličnim sklonostima

Foto: Screenshot Youtube

Ako smišljate ime za svoje dete, verovatno bi bilo pametno da neka izbegnete jer imaju loše značenje…

Izbor imena deteta je važno pitanje o kome odlučuju svi novi roditelji. Mnogi roditelji ne znaju prava značenja, a neki ih daju svojoj deci i dalje.

Kada je o izboru imena za dečaka ili devojčicu reč, roditelji se vode trendovima, tradicijom ili ličnim sklonostima, a ima onih i koji istražuju značenje imena pre nego što se definitivno odluče.

Ako spadate u ovu grupu, verovatno bi trebalo da izbegnete neka od imena, jer ona imaju lošu istoriju ili značenja koja se za njih vezuju.

Ime Tugomir ili za devojčicu Tugomirka je nastalo u narodu spajanjem reči „tuga“ i „mir“. U prenesenom značenju znači da roditelji toliko „čeznu za mirom“ da su tužni i nesrećni.

Ova imena za devojčice mogu da na negativan način da utiču na sudbinu osobe:

Ukoliko nazovete devojčicu Vera, daćete joj unutrašnju jačinu da prevaziđe sve prepreke i nepokolebljivo se nosi sa svim životnim preokretima koje diktira sudbina. i možete biti sigurni da će se nositi sa mnogim poteškoćama.

Vere, po pravilu, do blagostanja dolaze nakon suočavanja sa bolom i gubitkom, stoga, čak i ako dostignu neverovatne uspehe, često više nemaju snage da se raduju.

Aleksandra

Kao i svi vlasnici muškog imena, Aleksandra je prinuđena da neguje i pokazuje osobine karakteristične za suprotni pol. Njihova sudbina je usmerena da kroz život moraju da brinu o porodici, rođacima i svakodnevnim problemima koji često padnu na njihova krhka ramena. Aleksandra je po svojoj prirodi lenja, i više bi volela da radi nešto što joj prija, a ne ono što drugi od nje traže. Ovo neslaganje između prirodnih sklonosti i životnih okolnosti često njihovo postojanje čini nepodnošljivim.

Ljudmila

Ljudmila po pravilu veoma ceni svoju porodicu (roditelje, braću i sestre, decu, muževe), ali upravo zbog svojih najmilijih mora da prođe kroz najtužnije događaje koji im nepodnošljivo otežavaju život. Vrlo često neopravdano rano i pod tragičnim okolnostima izgube one koje vole ili su prisiljeni da neguju bolesne. Takva životna sudbina ostavlja preduboke rane u duši, ne dozvoljavajući Ljudmili da uživa u drugim oblastima njenog života.

Tamara

Tamare se često suočavaju sa izdajom, a izdaja im veoma teško pada – mogu doživeti nervne slomove, srčani napad, a ponekad se čak mogu okreniti i alkoholizmu. Pored toga, dame sa ovim imenom, po pravilu, rano ostaju udovice ili se ne slažu sa prvim supružnicima (jednostavno ih napuštaju). Ako imaju sreće može se desiti da po drugi put zasnuju porodicu, toliko se emocionalno vežu za muževe da ih doslovno guše svojom ljubavlju i ljubomorom, a sebe beskrajnim sumnjama i strahovima. Pre svega, sve ovo u velikoj meri komplikuje život Tamara koje se teško nose sa svojim osećanjima.

Izvor: espreso.co.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Tagovi:

 • dete
 • IME
 • U TRENDU

  CRNA HRONIKA

  HOROSKOP

  PRATITE NAS

  FACEBOOK

  Facebook Posts

  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x