Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Evo ko je platio Aninu luksuznu proslavu rođendana! Ceh ispao 10.000 evra!

Objavio: RHT
08/06/2021 9:46 AM

Ana Korać napravila je gala zabavu povodom svog rođendana.

Ana Korać – Foto:Printscreen Instagram

Iznajmila je luksuznu vilu koja je cela bila ukrašena balonima i laticama ruža, a za ovu priliku iznajmila je i maskotu medveda koji je dočekivao goste na ulazu. Zabava kojoj je prisustvovalo tridesetak njenih najbližih prijatelja koštala je 10.000 evra, a sve je platio Anin misteriozno dečko iz Dubaia kog još nije predstavila javnosti.

Foto:Printscreen Instagram

“Ana je za ovu priliku obukla haljinu poznatog modnog kreatora, jako se potrudila oko dekoracije i organizacije. Imala je živu muziku, maskotu medu koja je dočekivala goste, ma sve je bilo savršeno. Celu noć je naručivala pesme i čašćavala muziku, pa dala im je preko 2.000 evra.

Foto:Printscreen Instagram

Pili su se najskuplji šampanjci, a od hrane si imao sve što poželiš. Njen dečko nije mogao da prisustvuju proslavi, ali je sve platio i poslao joj poklon”, kaže izvor blizak Ani.

Foto:Pritnscreen Instagram

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner