Background adbanner
calendar

Ponedeljak 26. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA ILIĆ U LOŠEM STANJU?! Ne može da dođe sebi zbog Ivana Marinkovića, potpuno slomljena “TO ŠTO IVAN RADI JE KATASTROFA, NE RAZGOVARAMO…” Miljana Kulić iznela šok detalje o Marinkoviću, ovo niko nije očekivao NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA POZNATE PEVAČICE! Majka i sestra joj PREMINULE U JEDNOM DANU, ona potpuno slomljena ZEMLJOTRES POGODIO GRČKU! Za samo par minuta dva potresa kod Atine i na Skijatosu CAR JAVNO PROGOVORIO O RASKIDU MAJE I STANISLAVA! Filipov komentar zaprepastio sve, ovo niko nije očekivao! OVO JE DIJETA MILICE PAVLOVIĆ! Uz pomoć nje za dve nedelje smršala 8 kilograma ZORANNAH SE TAJNO UDALA?! Fanovi šokirani njenim novim izgledom, a onda otkrila sve o bebi! “MOJA MAJKA SE JAKO POTRESLA, LOŠE JE!” Uroš Stanić neutešan nakon napada koji je doživeo: “Jako me je strah!” Menadžer Aleksandre Prijović i Brene za BIH priznao da je davao mito za medicinsku opremu u koroni! Marković: “Davao sam im po 9 maraka po zaštitnom odelu”! “ZAVRŠIĆEŠ KAO KSENIJA PAJČIN!” Jezivi detalji užasa kroz koji je prošla Vladana Kali u emisiji “D-Cast”, otkrila šta sebi nikada nije oprostila! EKSKLUZIVNO! “JUČE JE BIO POSLEDNJI VREO DAN OVOG LETA!” Meteorolog otkrio da je gotovo sa paklenim vrućinama, evo kakvo nas vreme očekuje u narednom periodu! OVO JE NOVI DEČKO RADE MANOJLOVIĆ! Iza sebe ima brak i dvoje dece Drama sa granice eskalirala u pravi medijski haos: Srpska pevačica sramno podržala Severinu, a Karleuša zapenila: “Ne podržavaj neprijatelje, ne postoji opravdanje!” HITNO SE OGLASIO STANISLAV NAKON RASKIDA SA MAJOM! Uputio brutalnu poruku, njegove reči odzvanjaju, ovo niko nije očekivao! ANABELA JAVNO PROGOVORILA O POMIRENJU SA GAGIJEM ĐOGANIJEM! Pevačica iznenadila sve izjavom: “Prelepo je bilo!” MELININA I HARISOVA ĆERKA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI! Prvi put nakon ćutnje progovorila o majci, evo šta je na kraju priznala i ŠOKIRALA SVE

EVO KAKO IZGLEDA JOVANA STOJILJKOVIĆ TIK PRED POROĐAJ! Glumica obukla crnu mini haljinu! (FOTO)

Objavio: RHT
26/08/2024 6:59 PM

EVO KAKO IZGLEDA JOVANA STOJILJKOVIĆ TIK PRED POROĐAJ!

Photo: F.S./ATAImages

Glumica Jovana Stojiljković očekuje svoje prvo dete sa kolegom Goranom Bogdanom. Vest je postala poznata nakon što se ona pojavila na jednom javnom događaju u širokoj haljini ispod koje se nazirao zaobljeni stomak, što je odmah izazvalo glasine.

Glumica je nedavno podelila dve fotografije na svom Instagramu, gde se može videti njen prilično porastao trdunički stomak. Ona je ponela crnu haljinu dugih rukava koja je bila kratka i šireg modela, a ispod nje se jasno video stomak u poodmakloj trudnoći.

Da lako podnosi trudnoću pokazala je činjenica da se Jovana pojavila u televizijskoj emisiji, a za tu priliku je uz crnu mini haljinu ponela i salonke u pink boji veoma visokih potpetica.

Njen Instagram je u trenu planuo, a isledio je veliki broj čestitki.

EVO KAKO IZGLEDA JOVANA STOJILJKOVIĆ TIK PRED POROĐAJ!

Par, koji inače retko govori o svojoj vezi, dugo je uspevao da sakrije ovu srećnu novost. Međutim, sada je jasno da će dolazak bebe značajno promeniti njihove živote.

Za sada je nepoznato i gde će budući roditelji odgajati svoje dete – da li u Beogradu, gde Jovana često boravi zbog posla, ili u Zagrebu, gde je Goranov dom. Smatra se da će njihov dosadašnji način života, s obzirom na to da su često radili na različitim lokacijama, sada morati da se promeni.

Jovana pak ne pokazuje zabrinutost. Naprotiv, njen osmeh i zračenje zadovoljstva potvrđuju da je ispunjena i srećna zbog najlepšeg sna koji će uskoro postati stvarnost. Njeni prijatelji i kolege potvrđuju da je ona oduvek bila skromna i puna duha.

Podsećamo, veza 43-godišnjeg hrvatskog glumca Gorana Bogdana i srpske glumice Jovane Stojiljković, koja je 11 godina mlađa od njega, počela je 2019. Par se upoznao na snimanju serije “Senke nad Balkanom”, kad se među njima rodila ljubav. Od tada do danas njihova veza prošla je kroz mnoge izazove, ali su Jovana i Goran shvatili da ne mogu jedno bez drugog na kraju. Za njihovu ljubav saznalo se kad se na premijeri predstave “Nečista krv” u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je Jovana igrala glavnu ulogu, Goran Bogdan pojavio sa velikim buketom cveća i namenio ga glumici.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner