Background adbanner
calendar

Petak 18. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRANE SLUŽBE ŽELE DA NAS SKRENU SA SRPSKOG SMERA Predsednik detaljno objasnio zbog čega to rade TARA SIMOV PROGOVORILA O ODNOSU SA ĆERKOM MITROVIĆA? Nakon OBJAVLJENIH SLIKA IZ PORODIČNE KUĆE, oglasila se za HYPE TV DENIZ DEJM UHAPŠENA U AMERICI! Grca u suzama i jeca na sav glas: “Jedva sam preživela u pritvoru, bilo je strašno” “Najteži trenutak mi je bio kada se Dejan ISEKAO U RIJALITIJU” David otvorio “Karte na sto”: “Svojeglav je, uvek će biti mamin sin” (VIDEO) U OVOM LUKSUZU ŽIVE NIKOLIJA I RELJA! Penthaus koji ostavlja bez daha: Biblioteka preko celog zida i skupoceni nameštaj! (FOTO) TRUDNA MILICA VAN SEBE! Ne može da se smiri, vanredno se oglasila, evo šta ju je DOTUKLO! OBEĆALA JE SEBI! Evo koju grešku Jelena Đoković NIKADA VIŠE NEĆE PONOVITI! OTKRIVENE PORUKE KOJE JE LIJAM PEJN SLAO NEPOSREDNO PRED SMRT! Bliska prijateljica priznala stravične stvari OVO JE MUŽ DIDI JANKOVIĆ! Milioner koji je 20 godina stariji od nje, a evo čima se bavi! (FOTO) RAZOTKRIVENO PRAVO LICE LJUBAVNICE! Terza će je zbog ovoga MOMENTALNO OSTAVITI! Javnost zanemela, SKANDALOZNO! (FOTO) REM POKREĆE TUŽBU PROTIV MITROVIĆA I PINKA? Zahteva se ZABRANA EMITOVANJA i reagovanje Posebnog odeljenja za VISOKOTEHNOLOŠKI KRIMINAL ŠOK! EVO KOLIKO GODINA IMA LEPI MIĆA! Svi su mislili da je stariji NOVAK ĐOKOVIĆ IZGUBIO OD SINERA! Velika teniska drama “ZAŠTO SI MI UBIO SINA?” Dečak ubica K.K. jezivom izjavom zgrozio sve u sudnici Dado Polumenta DOBIO ŠAMAR NA BINI! Pevač za HYPE TV otkrio šokantan razlog! (VIDEO) SKANDALČINA! GEJ AKCIJA U RIJALITIJU! Gledaoci šokirani, učesnici zanemeli! (FOTO)

EVO KAKO DA UVEK OSTANETE U DOBROJ FORMI!

Objavio: RHT
08/04/2023 9:45 AM

Jedan od najčešćih razloga koji možete videti među pojedincima koji su odustali od konvencionalnih fitnes vežbi u teretanama je dosada.

Foto: Pinterest

Većina ljudi, koji stalno rade iste vežbe u teretani, teško se koncentrišu tokom vežbanja i često njihove misli lutaju i postaju zbunjeni. U takvim okolnostima, oni takođe počinju da “guraju” svoje telo izvan fizičkih ograničenja, na primer, odbijaju da rade taj dodatni set vežbi ili rade samo jedno ponavljanje iste vežbe.

Uvođenjem novog sporta, ne samo da ćete okupirati mozak novim saznanjima, već ćete stalno upijati nove informacije o sportu i svakog dana saznati nešto više o tome. Tako se vaše telo fokusira na zdravu
aktivnost u cilju da ostane u dobroj formi. Ako ste u potrazi za zabavnim načinom da poboljšate svoj nivo fitnesa, pokušajte da se bavite sportskim aktivnostima koje nikada niste isprobali ranije i držite se ovog treninga najmanje 30 dana.

Foto: Pinterest

Uključiti sebe u grupu

Biti deo grupe je divan način da povećate svoj nivo fitnesa. Grupne vežbe često predvodi inspirativni instruktor, pun duha, koji je od izuzetne pomoći u motivisanju svih članova koji su uključeni u tim. Osim
toga, biti okružen drugim članovima u teretani nudi osećaj drugarstva koji može biti od izuzetno vitalnog značaja u podsticanju pojedinca kada zagusti.

Interaktivan plan i avanturistički odmor

Nije pravilo da praznici moraju biti posvećeni odmoru, sedenju, ležanju i bogatoj trpezi. Ponekad malo akcije na odmoru može biti neobičan i divan način da budete aktivniji nego obično. Na kraju krajeva, postoji toliko mnogo načina da se opustite tokom odmora. Na primer, ski sezona je odličan način opuštanja, uz fizičke aktivnosti. Velika količinakalorija biće potrošena u druženju na snegu, a skijanje niz padinu je sjajan način da počnete ili završite svoj dan. Na kraju, uzbudljivo takmičenje u skijanju vam omogućava da se opustite sa svojim najmilijima uz nekoliko čaša ukusnog vina.

Postoji mnogo načina da olakšate i učinite svoje treninge zabavnim. To ne moraju biti mukotrpni i teški režimi koji će vas demotivisati i učiniti da odustanete od zdravog načina života.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner