Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VUČIĆ U KULI BEOGRAD! Predsednik Srbije prisustvuje svečanosti povodom završetka radova na hotelu “The St. Regis Belgrade” MIONA JOVANOVIĆ KAŽNJENA SA 20.000 EVRA! Skandalozno agresivno ponašanje pred kamerama, tuča šokirala sve! NINA KOVAČEVIĆ PUŠTENA IZ PRITVORA?Producentkinja televizije Pink koja je udarila devojčicu na pešačkom prelazu u alkoholisanom stanju, dobila BLAŽU MERU? TERZA ZGROZIO JAVNOST IZJAVOM NAKON ŠTO JE SAZNAO DA JE OSTAVLJEN! Njegove sramne reči će se pamtiti! Trudna Milica mu ovo nikada neće oprostiti! SKUPŠTINA SRBIJE USVOJILA REBALANS BUDŽETA! Poznato koliko novca ide u zdravstvo, porodice i prosvetu LUNA ĐOGANI PROGOVORILA O TRUDNOĆI! Veliko slavlje bračnog para ostavilo sve bez daha! (FOTO) Slavlje u domu Lune i Marka – Hype TV na proslavi PRVOG ROĐENDANA male Lane SKANDALČINA! Glava Džastina Bibera između nogu zvezde NFL-a! Procurio eksplicitni video ANABELA ODREŠILA KESU! Evo šta je baka poklonila Luninoj naslednici! Pevačica progovorila i o Gagiju! “NISMO IH VIDELI MESECIMA ZAJEDNO, DOLAZI PO DECU” Novi šokantni detalji o Milanu Kaliniću u jeku razvoda, sve se saznalo! 50 CENT RASKRINKAVA DIDIJA! Objavio skandaloznu fotku i uputio šok poruku, SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! CITY HYPE! Marija Mikić o INCIDENTU na koncertu Tee Tairović! Haris proslavio rođendan! Slađa Alegro o svom mužu! (VIDEO) HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK, 01. OKTOBAR! Ekskluzivno emisija (NE) DOKAZANI – NE PROPUSTITE! ISPLIVALE SKANDALOZNE FOTKE SA ŽURKE BLUDA I NEMORALA! Paf Dedi okupio elitu Holivuda, pa im “poslužio” golu ženu na tanjiru! ŠOK! (FOTO) ISPLIVALE FOTKE MARIJE KULIĆ! Usijale se društvene mreže! ŠOK! (FOTO) JANJUŠ POKAZAO NOVU DEVOJKU? Hitno se oglasio i saopštio svima, podelio i njene vrele fotke!

EVO KAKO ĆE SE DELITI IMOVINA HARISA I MELINE! Jedan faktor bi mogao da promeni sve, a onda bi ona mogla da dobije i vilu na Senjaku za koju su digli zajednički kredit!

Objavio: RHT
30/09/2024 2:07 PM

EVO KAKO ĆE SE DELITI IMOVINA HARISA I MELINE! Jedan faktor bi mogao da promeni sve, a onda bi ona mogla da dobije i vilu na Senjaku za koju su digli zajednički kredit!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Haris Džinović pre nekoliko meseci razveo se od supruge Meline, ali je podela imovine u toku.

Pevač i kreatorka su se tako danas u prepodnevnim satima pojavili u sudnici. Kako bi, najverovatnije, nastaviLI proces u borbi za vilu na Dedinju.

Kako su pisali domaći mediji, Haris je sa Melinom podigao ogroman zajednički kredit za vilu na Senjaku u kojoj su donedavno živeli. A u kojoj pevač živi sa decom i dalje, dok se Melina preselila na drugu lokaciju.

EVO KAKO ĆE SE DELITI IMOVINA HARISA I MELINE! Jedan faktor bi mogao da promeni sve, a onda bi ona mogla da dobije i vilu na Senjaku za koju su digli zajednički kredit!

Međutim, sada se postavlja pitanje da li će kuća biti prodata i novac podeljen. Ili Haris mora Melini da isplati deo jer ostaje da živi u nekadašnjem zajedničkom domu.

Kako je objasnio advokat, imovina stečena u braku smatra se zajedničkom imovinom koja se deli u zavisnosti od doprinosa supružnika.

– Sticanje bilo koje imovine u braku smatra se zajedničkom imovinom, ali ne sa opredeljenim udelima, što znači da se imovina deli srazmerno doprinosu koji je supružnik, odnosno koji su supružnici imali u sticanju imovine. Naravno, supruga, odnosno majka, ima poseban doprinos u sticanju te imovine iz razloga što samo odgajanje i čuvanje dece i kućni poslovi, što uključuje kuvanje, peglanje, čišćenje i sve ostalo što čini poslove majke i vrsne domaćice, predstavlja poseban doprinos koji može kada se obračunava u brojkama i u samom startu iznositi oko nekih 15-20 procenata – rekao je advokat i dodao:

– Vezano za nekretnine koje su stečene u braku takođe važi rečeno – ko, koliko, kada, i od čega je kupio nekretnine i u kom obimu – zaključio je on.

Hypetv.rs/Alo/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner