Background adbanner
calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! “OD BEOGRADA DO NIŠA ZA SAT I 40 MINUTA!” Predsednik prisustvovao ceremoniji početka izgradnje železničke obilaznice! EVO KOJI JE PEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mestu samo zbog ovoga, a klubove puni! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Meštanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj deci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) UVODI SE ELEKTRONSKO BOLOVANJE! Evo kako će se promeniti zdravstveni sistem u Srbiji! PROVEDITE DAN U MIRU! Hrišćani slave svetiteljku Agripinu na čiji se praznik govore posebne reči DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JUL: Lavu će samo kapljati novac, strelcu opasnost od povreda, a blizanci će ući raspravu sa partnerom ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) VELIKA PROMENA U SAOBRAĆAJU U BEOGRADU! Ministar Vesić objavio sve detalje, evo šta to znači za vozače VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA BIVŠE OSNOVCE: Upis u srednje škole traje još danas! PROHODNE ULICE U BEOGRADU! Konačno vikend u prestonici! (FOTO) POČINJE TOPLOTNI TALAS! RHMZ najavio veoma toplo vreme, spremite se i za tropske noći! FRANCUSKA U POLUFINALU EURO2024 Anja Crevar izborila plasman na Olimpijske igre SRBIJA ČEKA KAO NA IGLAMA! Poznato kada Đoković igra protiv Popirina na Vimbldonu OBRATITE PAŽNJU KADA SU TABLETE ZA MRŠAVLJENJE U PITANJU! Otkrivena jedna potencijalna nuspojava, ugrožava ovaj deo tela

“VARALA SAM MUŽA, ON MI SE IZVINJAVAO” Glumica Eva Ras ponovo ŠOKIRALA izjavom, ovako je PRAVDALA NEVERSTVO, pa TEŠILA supruga!

Objavio: RHT
11/06/2024 4:45 PM

Eva Ras ponovo šokirala izjavom

Foto: ATAImages

Glumica Eva Ras udavala se tri puta, a kako je svojevremeno priznala, jednog od svojih muževa je i varala, pa mu je sve i priznala.

-Nema razlike između muškarca i žene, isto je to… Svima treba ljubavi, nežnosti, pažnje, a kada to u nekom odnosu ili braku nedostaje, logično je da ćemo potražiti na drugom mestu. Varala sam Rasa u braku, ali sam to činila čistog srca i iz ljubavi. Ja sam se zaljubljivala u druge muškarce, volela sam ih. Ne treba vulgarizovati takve odnose i svoditi ih na kombinacije ili afere, kako ljudi vole da kažu. Takvi odnosi su iznad toga – rekla je Eva, pa pojasnila da je ona u takvim situacijama bila i srećna i tužna u isto vreme.

FOTO: Hype

-Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, srećna i nasmejana i letela sam. A kada bih došla kući, bila sam nesrećna. Ali ja sam sve priznala Rasu. Rekla sam mu da sam ga prevarila i da sam se zaljubila u drugog, a onda je on počeo da viče na mene i da me vređa… Tada sam ga upitala: “Zašto vičeš, zašto se ljutiš? Pa ja sam ti upravo rekla da volim drugog, a došla sam tebi. Vratila sam se kući, izabrala sam tebe!” Onda je prestao da viče i izvinio mi se – šokirala je iskrenošću Eva Ras u emisiji “Magazin In”.

Eva Ras ponovo šokirala izjavom

-Nikada nisam jurila za muškarcima, nisam se preterano trudila oko njih i čak sam bila neprijatna prema njima. Nisam nikada bila ni prelepa ni fatalna, a udavala sam se tri puta. Ko zna koliko bih se tek udavala da sam bila drugačija – poentirala je glumica za kraj.

Podsetimo, Eva Ras je pobacila na snimanju filma: 8 puta bila trudna, a onda rodila ćerku koja je preminula prerano.

Hypetv.rs/M.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner