Background adbanner
Background adbanner

ENN LA RUSH U EPIZODI „TIKTOK CHIC“

Objavio: RHT
20/03/2021 9:13 PM

HYPE jutjuberka Ana Nedeljković, poznatija kao Enn La Rush, odlučila je da „zajaše talas“ aktuelnih modnih trendova prisutnih na društvenoj mreži TikTok i poruči sve odevne komade koje viđamo u klipovima devojaka širom ove platforme.

Sve trendy „krpice“ koje je ugrabila, Ana je predstavila u novom haul videu premijerno prikazanom na HYPE TV-u, a uz recenzije odevnih komada, priredila je i malu modnu reviju, snimivši se u svakoj od kupljenih kombinacija!

Šta je aktuelno na modnoj tapeti naših influensera, kao i gde možete pronaći zanimljive odevne kombinacije onlajn, saznajte u Aninom najnovijem videu:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Tagovi:

 • Enn La Rush
 • U TRENDU

  NOVO

  HOROSKOP

  PRATITE NAS

  FACEBOOK

  Facebook Posts

  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x