Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

EMISIJA ,,BRANDS & TRENDS” Dizajner otkriva sve tajne svetskog modelinga! NE PROPUSTITE

Objavio: RHT
23/02/2024 9:00 PM

Igor Ivanović je jedan od najuspešnijih dizajnera koji su kročili u svet svetskog modelinga.

Svojom pojavom kojom se izdvaja kao i kvalitetom svog rada pričao nam je o učešću na Paris i Milano FW kao i šta se dešava iz paravana tokom nedelje mode.

EMISIJA ,,BRANDS & TRENDS"
Photo: Hype TV, EMISIJA ,,BRANDS & TRENDS”

Igor je kreator svog brenda ’’Teskoba’’ kojom pokazuje jednu sotisfaciranu notu kao i o pripremi kolekcije ’’Kapsula. Svojom autentičnošću, harizmom i hrabrošću stvara neverovatne komade baš za dame sa tavkim osobinama.

Svojom revijom pružio je podršku onkološkim pacijetima, ženama obolelim od kancera.

Problem kako dizajneri sve više teže komercijlnim modelima gde izgube svoj talenat i ličnost.

Ja ne mogu kreirati ’’Barbi’’ haljne jer je to aktuelno. Izgubio bih svoju smisao za modom. – rekao je Igor Ivanović.

Igor je deceniju u modi i svoj talenat je proširio na svet gde je kroz modeling upoznao svetsku modnu scenu.

Za sada još uvek nismo dokučili modni svet kakav je Pariz i Milano ali se nadam da će se to promeiti, kao što verujem da moja smisao postojoanja ima svoj cilj koji će vremenom pokazati.

Čekamo novu kolekciju neverovatnog Igora Ivanovića.

Ne propustite novo izdanje na HypeTV, u nedelju, 25. februara, u 15h i na našem Youtube kanalu.

EMISIJA ,,BRANDS & TRENDS”

Inače, tematika ove emisije je razgovor sa pozantim ličnostima o karijeri, brendovima zašto se poznati pored karijere glumačke, pevačke, sportistiskinje takođe odlučuju za jos jedan biznis, a to je dizajniranje garderobe. 

 Trend je takođe deo emisije kao što kaže sam naziv i Marija u njemu želi da priča o nametanju trendova, pražnjenju novčanika kao i uticaju trendova na devojčice, devojke i žene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner