Background adbanner
Background adbanner

Emina zapevala sa Teodorom pa isprozivala estradu!

Objavio: RHT
07/06/2021 12:37 PM

Pevačica Emina Jahović poznata je po velikom broju pesama koje je snimila u duetu sa drugim pevačicama, mahom mlađe generacije.

Emina Jahović i Teodora Džehverović-Foto:Printscreen Youtube

Ona je danas objavila novu duetsku pesmu “Malena” sa Teodorom Džehverović koju su i ekranizovale i mnogi su prokomentarisali da spot dosta podseća na onaj za numeru “Limunada” koji je uradila sa Milicom Todorović.

Emina Jahović-Foto:Printscreen Youtube

A Emina se sada uključila u emisiju “Premijera Vikend Specijal” i otkrila da je često kritikuju jer uglavnom snima duete:

– U Americi je to odavno popularno i normalno, nekad pesmu otpeva i po tri izvođača. Samo je kod nas uvreženo neko mišljenje da velike zvezde moraju same da snimaju i da ne rade duete. Ali ja mislim da se starije kolege plaše da “stanu na crtu” mlađim. I obrnuto. Kod starijih je razlog uglavnom izgled. A nekad su razlog i vokalne sposobnosti – izjavila je Emina koja je najavila dolazak u Beograd:

Emina Jahović-Foto:Printscreen Youtube

– Ja sam trenutno u Istanbuu gde smo u poptunosti zatvoreni, danas je nedelje i potpuni je “lockdown”, a uskoro ću doći u Beograd na nastup. Želim da vidim i svoj bend i sve vas- izjavila je pevačica u emisiji.

Izvor: Republika

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x