Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

EKSPLOZIJA U MADRIDU: Ima povređenih u ukrajinskoj ambasadi!

Objavio: RHT
01/12/2022 6:12 PM

Španska policija saopštila je da je došlo do eksplozije u ukrajinskoj ambasadi u Madridu.

Pixabay

U eksploziji je povređen radnik ambasade koji je uručivao pismo, navodi policija.

On je zadobio lakše povrede i prevezen je u bolnicu. Još nema informacija iz same ambasade, a istražitelji i forenzičari su na licu mesta, kao i obaveštajci.

Španija je danas pojačala bezbednost u javnim i diplomatskim zgradama nakon što su pisma-bombe poslati španskom premijeru Pedru Sančezu i ukrajinskoj ambasadi, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Ruska ambasada je osudila slanje pisma-bombi.

Tagovi:

 • bomba
 • Terorizam
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

  PRATITE NAS

  HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
  HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
  Background adbanner